Beşiktaş Dış Transfer ve Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, sozleşmesini uzatma konusunda teklif sundukları Almeida'da sıkıntı yaşamayacaklarını belirtirken, Gokhan Tore'nin de kalmak istediğini soyledi. Caykur Rizespor ile cumartesi gunu oynayacağı macın hazırlıklarını surduren Beşiktaş'ın antrenmanını siyah beyazlı kulubun Dış Transfer, Dış İlişkiler ve Boks Şubesi'nden Sorumlu Yonetim Kurulu Uyesi Erdal Torunoğulları izledi. Antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden eden Torunoğulları son dakikada kazanılan Eskişehirspor macı icin ''Macı o şartlarda kazanmamız cok onemliydi. Hava ve saha şartları cok kotuydu. Buna rağmen kazandık. Takımımızda inanılmaz guzel bir hava var. Bu macı kazandık diye her şey bitmiş değil. 10 mac var ve her maca finl gozuyle bakmamız lazım'' dedi. Besiktaş'ın PFDK'ya sevk edilmesini değerlendiren Torunoğulları, 'Federasyon kendi kannatine gore disipline sevk ediyor. Biz Eskisehirspor macinda kufur duymadık. PFDK'ya savunmamızi gordereceğiz' ifadelerini kullandı. Torunogulları, manuel Fernandes'in durumu ile ilgili soruya' O'nu bana degil, Fernendes e sorun' diyerek yanitlarken, 'Almeida'ya teklifi sunduk, anlasmamiz konusunda sıkıntı olacagini sanmiyorum, sıkınti olmaz' dedi. Erdal torunogulları, gokhan tore hakkindaki soru uzerine ise "Ligin bitimine az kaldi. Gokhan'in Dikkatini dagıtmamak gerek. Gokhan besiktas'ta kalmak istiyor. Goruşmelerimizin olumlu sonuclanacağına inaniyorum. Rubin kazan ile masaya oturacaz. Ancak sozlemede yazan 7.5 milyon euro'da diretirlerse transfer olmaz. Galatasaray'ın da gokhan icin temaslari oldugunu duyuyoruz. Eger bu rakamlara anlasirlarsa galatasaray'a hayirli olsun deriz" değerlendirmesi yaptı. Erdal Torunoğulları, Fethiyespor'un genc stoperi Bilal Parlak'ı teknik direktorleri slaven bilic'in istemesi halinde alabileceklerini ifade etti. Ataturk Olimpiyat Stadı'nda mac yapmanın zorluklarına da değinen Torunoğulları''Olimpiyat Stadı mac yapılacak bir stat değil. Bazen gidişi var donuşu yok, saatlerce cıkamıyorsun oradan. Kendi stadımızı gelecek sezona yetiştireceğimizi umuyoruz. O zaman hic bir sorunumuz kalmayacak'' dedi. Kaynak : LigTv
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Kim kalacak, kim gidecek?