Bildiğim kadarıyla Beşiktaş yonetimi Federasyon'un sezon başında aldığı Gelecek sene saha icinde 5 yabancı oyuncu oynatma kararına istinaden Bazı futbolcu alımlarını ve planlamalarını Bu kararlar doğrultusunda yaptı Gokhan Tore'nin Kerim Frei'ın Oğuzhan'ın Ve kaleci Tolga'nın transfer edilişleri de bu minvalde zaten F.Bahce'nin ve G.Saray'ın yabancı sayısının sınırsız olmasını istemesiyse Muamma, kaos ve hır cıkartmakta Hıncal Uluc'ta gecen hafta bu konuyla ilgili bir yazı yazmıştı Yazısı Federasyon karşıtı olmakla beraber Sınırsız yabancı hakkını savunur nitelikteydi Tum bunlar yaşanırken Kulupler Birliği habire toplanıyor F.Bahce ise bu toplantılara katılmıyor 'İlle de benim dediğim olacak' diye diretiyordu Hesapta Şampiyonlar Ligi şampiyonu olacaklar ya!!! 'Havuzdan cıkarız' diye tehditler savruluyordu Uc tarafı denizle cevrili ulkemizde ne diye havuza giriyorlarsa!!? Neyse şaka bir yana (!) Bu arada Kulupler Birliği Başkanı İlhan Cavcav Devamlı celişkili acıklamalar yapıyor Kulupleri zor durumda bırakıyordu En başta da yazdım Beşiktaş planlamalarını 5 yabancı kuralına gore yapmıştı Ve İlhan Cavcav'ın acıklamaları Beşiktaş yonetiminin fikirlerini yok sayıyordu Beşiktaş Yoneticisi Deniz Atalay da bu soylenenleri yalanladı zaten Hem F.Bahce kulubu tek başına butun kulupleri karşısına almayı nasıl goze alıyordu ki? Ve bu 17 Super Lig kulubu Bu resti nasıl goruyordu Esas soru bu olmalı zaten Ben Federasyon'un aldığı kararı Turk futbolunun gelişmesi acısından son derece olumlu buluyor Beşiktaş yonetiminin bu kararlar doğrultusunda hareket etmesini tum gucumle savunuyorum F.Bahce ve G.Saray'ın iddia ettiği gibi Sınırsızlık bir luks değildir Cunku Sınırsız oyuncu oynatma isteğiyle Mekanlara yemek yemeğe ve eğlenceye giderken Sınırsız icki uzerinden yapılan fiyat anlaşması Aynı fay hattı ustundedir 'Sınırsız' icki uzerinden pazarlık yapmak tamamen Fuzuli bir Hovardalıktır Rehavettir Lakaytlıktır Ac gozluluktur İnsanlar sınırsız olan her şeye kayıtsız, on calışmasız Ve boşvermişlikle yanaşırlar Kalite ve nitelik yerine Hazır buldumculuk ve sınırsızlık rahatlığı coker insanların ustune Ve Sınırsız gecelerin sonu hep Lavabolarda konserle biter Taraftarı Beşiktaş'tan koparmayın Beşiktaş yonetimi Statlarda gelişen olaylar nedeniyle ve haklı olarak Verilen saha kapama cezalarından mutevellit bir basın bildirisi yayınlamış 'Beşiktaş'ı taraftarından ayırma' Başlıklı bu bildiride Kufur edilmemesi ve olay cıkarılmaması yonunde telkinlerde bulunuluyor Bildirinin 'Arzu ve temenni' bolumune canı gonulden katılmakla beraber Başlığına son derece karşı cıkıyorum Cunku ve maalesef Beşiktaş taraftarının ve tabanının Yaşam koşullarını ve butcesini bilmeden Bakış acılarını olcmeden Heyecanlarını gozetmeden Yonetim tarafından alınan bircok karar Coğu insanı zor durumda bıraktı Tuzuk tadilde yaşanan bazı maddeler Stat yıkılmadan evvel kapalı tribunun astronomik bilet fiyatlamaları (Ki Sayın Başkan bu konunun kendi bilgisi dışında geliştiğini dost meclislerinde belirtmiştir) Taraftarın sevdiği futbolcularla bir turlu anlaşamamalarını Bu sıralamaya dahil edebiliriz Yılların Firuz Abisi Sevgili Firuz Drahşan'ın bile Bir roportaj sırasında kullandığı 'İpini koparan Beşiktaş'a uye olmasın' lafı bircok Beşiktaşlıyı hakikaten cok uzmuştur Eleştirmek doğruyu bulmak adına Eleştirilen icin bulunmaz bir fırsattır aslında Tabii ki eleştirenin haddini bilmesi şartıyla O yuzden bu satırlardan yapılan bazı eleştirilere hayıflanılmamasını rica ediyorum İnanın ve bilin ki Yazdıklarım dilim donduğunce ve kavlimce kırgınlıklarımı değil uzuntulerimi anlatmaya calışmaktır Butun bu yukarıda anlattıklarımdan yola cıkıldığında Bildirinin başlığının 'Taraftarını Beşiktaş'tan koparmayın' şeklinde olması Kulağa daha hoş gelmekte diye duşunuyorum! Gepetto Mac sonunda Slaven Bilic'in Markus Merk'le yaşadığı polemiğe Sevgili Ahmet Nur Cebi haklı olarak mudahil oldu Ve gayri ihtiyÂrı hem hocasını korudu Hem de camiasını savundu Ahmet Nur Abi'nin verdiği destek gayet normaldir Camia olarak ve birliktelik adına ihtiyacımız olan bir davranıştır Tabi bu durumda Markus Merk'i savunmak da Şanşal Bey'e duşmuştur Şanşal Buyuka'nın Ahmet Nur Abi'ye verdiği cevaptan sonra Birkac kelam da ben etmek istiyorum Butun Beşiktaş camiası şunu bilsin ki Bir Markus Merk gider Bir Collina gelir Collina gider Papila gelir Şanşal konuşur Bunyamin susar O yuzden isimlerin hicbir onemi yoktur Cunku Gepetto en tepededir O değişir bu değişir Değişmeyen tek şey Beşiktaş duşmanlığıdır KAYNAK; KARTALBAKIŞI
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Alen MARKARYAN; Beşiktaş Yonetimi ve Kulupler Birliği