Veli KAVLAK'tan Acıklamalar..
Beşiktaş0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Veli KAVLAK'tan Acıklamalar..
-
12-10-2019, 07:25:32Kayıtlı Üyeyeni yayın yonetmenizi Hakan Gundoğar'ın ilk işi roportaj yapmak olmalı en sevilenlerden Veli ile yapmışlar. İyi İyi sevindim )) 13.03.2014 FUTBOL Veli Kavlak’tan Acıklamalar Futbolcumuz Veli Kavlak, BJK TV’de yayınlanan Manşet programının konuğu oldu. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nden gercekleştirilen programda Veli Kavlak, şu acıklamalarda bulundu: “Rakiplerimize yarı alanlarında iyi baskı yapıyoruz. Oğuzhan Ozyakup ve Olcay Şahan cok faydalı koşular yaparak rakibi yıpratıyor. Eskişehirspor macını kazanmayı cok istiyorduk. Ersan Gulum’un goluyle onemli bir galibiyet aldık. Turkiye’de futbol cok kaliteli. Cok fazla mucadele var.” “Sezona iyi hazırlanmıştık. Galatasaray macından sonra bir kopukluk oldu. Genc bir takımımız. Şu an iyi gittiğimizi duşunuyorum. Zor durumları cabuk atlatan takım şampiyon olacaktır. İyi bir form yakaladık. Lige mac mac bakıyoruz.” “Takımda arkadaşlık ust duzeyde. Ozellikle Olcay Şahan ile aramızda buyuk bir uyum var. Ozel hayatımızda da cok zaman geciriyoruz. Takımda bircok genc oyuncu var. Onlara yardımcı olmaya calışıyoruz. Takıma daha fazla katkı yapmak istiyorum.” “Ataturk Olimpiyat Stadı futbol oynamak icin zor bir yer. Zor koşullara rağmen iyi sonuclar aldık. Vodafone Arena’da oynamayı cok arzuluyoruz. Muthiş taraftarımızla buluşmayı iple cekiyoruz. Stadımız hemen biter de biz de taraftarlarımıza kavuşuruz.” “Beşiktaş’ta şampiyonlar ligi oynamayı cok istiyorum. Taraftarlarımızın onunde yeni stadımızda şampiyonlar ligi macı oynamak cok muthiş olur diye duşunuyorum.” “Elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıyorum. Butun hocalarım beni oynattı. Slaven Bilic ile aramız cok iyi. Kendisiyle Almanca anlaşıyoruz. Cok iyi tesislere sahibiz. Burada başarılı olmamız icin her şey duşunulmuş. Hocamız, ne olursa olsun oyun disiplininden kopmamız gerektiğini soyluyor ve bizi maclara cok iyi şekilde motive ediyor.” __________________