Beşiktaş'ın eski futbolcusu Cisse, kartal'ın başına dert oldu. Fransız oyuncu Cisse, Beşiktaş'a "380 bin euroluk alacağımı 10 gun icerisinde vermezseniz FIFA'ya giderim" ihtarı gonderdi Beşiktaş’ın sozleşmesini uzatmadığı icin Fransa’nın Marsilya Kulubu’ne transfer olan Cisse, gecen yıldan kalma alacaklarının 10 gun icerisinde verilmemesi halinde FIFA’ya gideceğini kulube bildirdi. Menajeri Bruno Stal aracılığıyla siyah-beyazlı kulube ihtar yazısı gonderen Cisse, “Gecen yıldan kalma alacaklarım var. 380 bin euro 10 gun icinde odenmezse FIFA’ya gitmeyi duşunuyorum. Boyle olmasını istemem ama ben profesyonelim. Sonucta guzel gunlerim gectiği Beşiktaş ile sorunlu olmak istemem. Bu parayı taksitle de odeyebilirsiniz” ifadelerini kullandı. ŞAŞIRTAN YANIT GELDİ Gazete Haberturk'un haberine gore; ekonomik anlamda sıkıntılı gunler geciren ancak Şampiyonlar Ligi geliriyle biraz olsun rahatlayan siyah-beyazlı yonetim de Cisse’nin ihtarına karşılık “150 bin dolar tutan şampiyonluk primlerini verelim sonra da alacağını oderiz” ricasında bulundu. Ancak Fransız oyuncunun “Prim istemiyorum. Bu sizde kalabilir. Benim onceliğim transfer taksidi. Lutfen onun bir an once hesabıma yatırılmasını talep ediyorum” dediği belirtildi. Beşiktaş yonetiminin bu hafta icinde Cisse’nin 380 bin euroluk alacağıyla ilgili sorunu taksitlendirerek cozeceği oğrenildi. Kaynak __________________