Fenerbahce'nin Brezilyalı yıldızı, Fenerbahceli taraftarların sorularını yanıtladı... Fenerbahce Kaptanı Alex de Souza, kulubun organizasyonunda taraftarlardan gelen soruları cevaplandırdı. Brezilyalı yıldız, lig ve Avrupa Ligi hakkında, şu an net bir yorum yapmak icin erken olduğunu, fakat her kulvarda mutlu sona ulaşabilmek icin yeterli guce sahip olduklarını belirtti. Kariyerime Fenerbahce'de nokta koymak isterim Alex, futbolu bırakma yeri ve zamanı hakkında ise "Net bir yorum yapmak guc. Fakat kontratım bitince oturur bir karara varırız. Kulubum isterse, kariyerimi burda sonlandırmak isterim" şeklinde konuştu. Turk olmayı duşunurum Turk vatandaşlığı konusuna da değinen Alex, "Bu konuda olumlu duşunduğumu biliyorsunuz. Başkanımla bu duşuncemi paylaştım. İmkan olursa seve seve Turk olmayı duşunurum" ifadelerini kullandı. Yıldız futbolcu, kaptanlığı konusunda ise baskı ve sorumluluğunun arttığını, fakat kaptanlığın harika bir duygu olduğunu vurguladı. Guiza gol kralı olur Guiza'nın bu sezon gol kralı olacağını da iddia eden Alex, kendisine gore Gokhan'ın olmadığı maclarda gorev alması icin bir sağbek transferinin uygun olabileceğini duşunduğunu de soyledi. Yedek kalmayı sorun etmeyeceğini de belirten tecrubeli futbolcu, "Yedek kalsaydım buna tepkim daha cok calışmak olurdu. İyi calışarak formamı geri kazanmaya cabalardım" şeklinde konuştu. En iyi yabancı Tabata Roberto Carlos'un devre arasında Fenerbahce'den ayrılmayacağını ve kontratını tamamlayacağını umduğunu belirten Alex, ligdeki en beğendiği yabancı oyuncunun da Tabata olduğunu belirtti. Kaynak __________________