Bir takımın iyi veya kotu olduğunu en cok sokaktaki vatandaştan oğrenebilirsiniz. 3-5 kişiyi cevirip, "Beşiktaş'ı nasıl buluyorsunuz" diye sorarsanız, hepsinden şu yanıtı alacaksınız: "Beşiktaş iyi..." Son 3 sezonda aynı soruya vatandaşın yanıtı şoyle oluyordu: "Beşiktaş kotu..." İki Sheriff, Super Kupa ve Konya maclarından sonra ben de "Beşiktaş iyi" diyorum. 4 resmi macın ardından takıma bu aşamada 10 uzerinden 7 veriyorum. Beşiktaş 7 ortalama ile devam ederse sonuna kadar yarıştan kopmaz. Ortalamayı 8'e cıkarırsa kesin şampiyon olur. Peki cıkarabilir mi? Bu, Sağlam'ın eldeki kadrodan en iyi 11'i bulmasına bağlı. Bunun kolay olduğunu sanmayın. Ornek vereyim... Kalede Ruştu mu oynar, Hakan mı belli değil. Delgado ve Ricardinho'nun ikisinin birlikte oynaması mumkun gorunmuyor. Serdar Ozkan ve Mehmet Yozgatlı'yı da ilk 11'de birlikte sahaya suremezsiniz. Diatta ile Gokhan Zan'dan ancak birini tercih edebilirsiniz. Şimdilik yerleri kesin olanları yazabilirim. Savunmada Serdar Kurtuluş, Toraman, İbrahim Uzulmez. Orta alanda sol acık olarak Tello. İleride Nobre ve Bobo. Demek ki 6 futbolcu formayı daha sezon başında kapmış. Geri kalan 5 yer icin muthiş bir rekabet olacak. Kalede Ruştu az farkla onde... Savunmada İbrahim Toraman'ın yanında Gokhan Zan ve İbrahim Kaş'tan en formda olanı oynar. Sağ acıkta Yozgatlı sakat olduğu icin Serdar Ozkan favori. On liberoda Koray formayı kapmaya yakın. Cisse, Ricardinho, Delgado'dan biri veya Delgado-Rico'dan vazgecip Koray-Cisse... Bence Koray'ın yanında Rico Paşa kıl payı onde. Goruyorsunuz Burak ve İbrahim Akın'a ideal 11'de yer yok. Ertuğrul Sağlam en gercekci 11'i bulursa Zurih'i de gecer, rakamlardan 10 uzerinden 8'i de gecer.