Beşiktaş'ta 4 macta 3 futbolcunun cezalı duruma duşmesi, Ertuğrul Sağlam'ı cıldırttı: 'Gereksiz kırmızı kartları, takıma ihanet olarak goruyorum.' 14.08.2007 Zaferler geliyor ama... Şampiyonlar Ligi’nde Sheriff’i eleyen, lige de Konyaspor galibiyetiyle ‘Merhaba’ diyen Beşiktaş uzun bir aradan sonra yeni sezona iyi başlamıştı. Ancak yoğun tempoya karşın ust uste alınan galibiyetler bile teknik direktor Ertuğrul Sağlam’ı kesmedi! Onceki gun oyuncularıyla bir toplantı yapan Kara Kartal’ın genc hocası beklenmedik bir cıkış yaptı ve kart goren oğrencilerini sert bir dille eleştirdi. 11 başlayın, 11 bitirin “Daha sezon başı olmasına rağmen kartsız macımız yok” diyerek sert bir giriş yapan Sağlam şoyle konuştu: “Bu nasıl iş anlamadım. Kartların coğu gereksiz yere. Kırmızı kart gorerek takımı yalnız bırakan oyuncuyla da ilişkimiz ciddi şekilde zarar gorur. Tahrik, provokasyon bahane değil. 11 kişi başlayıp, 11 kişi bitirmeliyiz. Bu tip şeyler skordan daha onemlidir. Gereksiz gorulen kartları emeğe ihanet olarak goruyorum.” (Fanatik..)
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Beşiktaş
- Sağlam fırca !