BJK KABATAŞ VAKFI Okulları, 2019-2020 Eğitim-Oğretim Yılı Acılış Toreni Yapıldı
Beşiktaş0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Beşiktaş
- BJK KABATAŞ VAKFI Okulları, 2019-2020 Eğitim-Oğretim Yılı Acılış Toreni Yapıldı
-
12-10-2019, 07:08:59Kayıtlı ÜyeBJK KABATAŞ VAKFI Okulları, 2019-2020 Eğitim-Oğretim Yılı Acılış Toreni Yapıldı BJK KABATAŞ VAKFI Okulları Camlıca Kampusu’nde duzenlenen torene; BJK ve Vakıf Kurucu Başkanımız Fikret Orman, BJK-KABATAŞ VAKFI Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, Yonetim Kurulu Uyelerimiz, Hakan Ozkose ve Serkan Yazıcıoğlu, BJK-KABATAŞ VAKFI İcra Kurulu Uyeleri; Aydın Uz, Kubilay Salihvatandaş, ve Bahadır Adıyaman, BJK-KABATAŞ VAKFI Vakıf Koordinatoru Ekrem Candar, Okullar Eğitim Koordinatoru Selcuk Dereci, Kampus Muduru Tekin Baransel ile BJK KABATAŞ VAKFI okul oğretmenleri, oğrencileri ve velileri katıldı. Başkanımız Fikret Orman, acılış toreninde yaptığı konuşmada şunları soyledi: “Bugun hepimiz acısından tarihi bir gun. Hakikaten gurur duyduğumuz bir gun. BJK-KABATAŞ VAKFI’nın ilk oğrencileri burada. Cok mutluyum. Yuz elli oğrenci ile başladığımız bu seruvenin on binlere ulaşacağına inanıyorum. Bundan sonraki amacımız universite ayağını hayata gecirmek. Bizlere guvenen herkese teşekkur ediyorum. Turkiye’nin en onemli iki kuruluşunun bir araya gelmesiyle ortaya cıkan BJK KABATAŞ VAKFI Okulları’na inanarak evlatlarını bizlere emanet eden değerli velilerimize teşekkur ediyorum. Ulkemize faydalı yeni nesiller yetiştirmek icin calışacağız. Onursal Başkanımız Suleyman Seba’nın dediği gibi ‘İyi insan olmadan iyi bir Beşiktaşlı olunmaz’. Bizim de istediğimiz okulumuzda iyi insanlar yetiştirmek. Yeni eğitim-oğretim yılı; oğrencilerimize, oğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı uğurlu olsun.” BJK-KABATAŞ VAKFI Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Hepimiz icin; zamanda keyifli, bilgide her saniyesi anlamlı, cağdaş bir geleceği yazacak evlatlar yetiştirmemize vesile olacak bir eğitim ve oğretim yılı dilerim. Değerli cocuklar ve velilerimiz kulture hoşgeldiniz. Her iki kurumu ayakta tutan şey değerleri ve ortak gecmişidir. Balkan Cephesi ve Canakkale’den onurumuz Siyah’ımızdan başlayan, Gazi Mustafa Kemal Ataturk’le beraber cumhuriyeti kuran ve onun cumhuriyeti emanet ettiği gencliğin ta kendisiyiz. - Once iyi insan olmayı onemseyen, - Değerler ve etik icinde başarı hedefleyen, - Kimsenin adamı olmamayı hayat felsefesi sayan, - Her zorluğu sadece calışkanlığı ile aşacağını bilen, - Geldiği son noktada gecmişine vefa ile bakan bir ortak geleneğe hoş geldiniz. Kıymetli velilerimizin bizlere emanet ettikleri değerlerin farkındayız. Buradaki her şey değerli oğrencilerimiz icin yapıldı. Oğrencilerimiz calışkanlarına ve kararlılıklarına inansınlar ve hedeflerinden asla vazgecmesinler. Hep birlikte ulkemizin en başarılı eğitim vakıf okullarını yaratacağız. Camialarımıza hayırlı olsun.” BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları Camlıca Kampusu’nde duzenlenen eğitim-oğretim yılı acılış toreni, BJK-KABATAŞ VAKFI Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu’nun Başkanımız Fikret Orman’a ve Okullar Eğitim Koordinatoru Selcuk Dereli’ye gunun anısına plaket takdim etmesiyle sona erdi. BEŞİKTAŞ JK RESMİ İNTERNET SAYFASI __________________