Beşiktaş son bir haftada uc onemli ve resmi mac oynadı. Uc macta sahaya cıkan onbirleri gorunce Ertuğrul hocanın Sağlam adımlar attığını anladım. Savunma uc macta da aynıydı. Serdar Kurtuluş ve uc İbrahim... Forvet de hic değişmedi, Bobo-Delgado... Orta saha değişti ama bu değişiklik belli bir mantık cercevesinde oldu. İlk macta Serdar Ozkan- Rico-Cisse-Tello sahaya cıktı, ikinci yarıda Rico'nun yerine Yozgatlı, Cisse'nin yerine Koray girdi ve ikisi de cok iyi oynadı. Uc gun sonra Fener macında Yozgatlı ve Koray onbirdeydi, bir de İbrahim Akın... Bu kez de Serdar Ozkan ile Tello sonradan oyuna dahil oldular. Son Sheriff macında, yani Fener'den uc gun sonra, savunma ve forvet yine aynı kaldı, orta alanda ise ilk iki macta oynayanların en iyileri yerleşti. Serdar Ozkan, Cisse, Koray ve Tello... Bunları şunun icin yazıyorum, Tigana gibi tum taşları yerinden oynatmıyor Ertuğrul hoca... İskeleti koruyor... Değişkenleri belirlerken de cok adaletli. Deniyor, beğenirse oynatıyor, beğenmezse kulubeye... Eli belinde dolaşırsa! Bu mesajı ben aldığıma gore futbolcular coktan almıştır. Beşiktaş'ta formanın hakkını veren onbire girecek, bu belli. Kim, gorev aldığında bir şeyler yapmaya calışırsa (Koray gibi), kapacak formayı. Kim eli belinde dolaşırsa, oturacak kulubeye... Bunlar yeni sezon oncesi Beşiktaşlı futbolcular icin son uyarılarım. Bugun Konya macı var, nasıl başlarsa oyle gider, oyle de biter derler. Bu taraftar yıllardır cok uzuldu, kahroldu. Artık sevinmek istiyor. Yeni sezonda kim başarıyı hedefliyorsa, işe bugunden başlasa iyi olur. Cunku yarın cok gec olabilir! Not: Fenerli bir okurum uyarıyor... "Beşiktaş, Zurih'in sahasını biliyor mu, burası resmen halı saha... Dikkat etsinler!.." Belki daha uc gun once Koln'de kufur ediyordu Beşiktaş'a ama şimdi elin İsvicrelisine karşı, kardeşinin yanına gecmiş uyarıyor... "Aman Beşiktaşımız dikkat etsin..." Ben işte, futbolun bu tarafını cok seviyorum... Ağlatır adamı bu taraftarın yureği...