Milli mac donuşu dinlenmeden Tepecik karşısında oynayan ve Fethiye kampına giden Almeida, yorgun olduğu icin sakatlandığını soyledi ve bu nedenle Aybaba'yı sucladı. Mersin macında sakatlanarak oyundan cıkan ve 6 hafta sahalardan uzak kalacak olan Almeida, karşılaşma sonrasında Samet Aybaba'ya patladı. Milli takım kampından yorgun donen Portekizli oyuncu, ayağının tozuyla Umraniye'de oynanan Tepecik karşılaşmasında forma giydi ve sonra da takımla birlikte Fethiye kampına gitti. Lig macı olmamasına karşın, milli mac nedeniyle verilen arada hazırlık karşılaşması dahil, 3 mucadelede boy gosteren Almeida, Fethiye kampında daha fazla yoruldu ve Mersin mucadelesinde de bu yorgunluğa dayanamadı. Sakatlığı nedeniyle morali cok bozulan golcu oyuncu, yedek kulubesini yumruklayıp, su şişelerini tekmeledi. Bunlar buz dağının gorunen yuzuydu. Almeida, asıl patlamayı ise mac sonunda soyunma odasında yaptı. Kopruleri attı Morali cok bozuk olan ve koltuk değnekleriyle yuruyen golcu oyuncuyu hocası teselli etmek isterken hic beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Samet Aybaba'ya adeta ateş puskuren Almeida, sakatlığının sorumlusunun hocası olduğunu soyledi ve "Senin yuzunden sakatlandım. Milli maclardan yorgun dondum ve beni Tepecik karşılaşmasında oynattın sonra da takımı Fethiye'ye goturdun. Dinlenemedim ve sakatlandım" dedi. Bunun uzerine diğer futbolcular da Almeida'ya destek cıktı ve ozellikle Fethiye kampı konusunda teknik ekibi eleştirdi. Bu gelişmeyle Mersin galibiyetine rağmen soyunma odasında buz gibi bir hava oluştu. Almeida'nın bu son olayla birlikte ipleri tamamen koparttığı ve sezon sonunda takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu oğrenildi. Kaynak __________________