Caner Harekati !!!!
Beşiktaş0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Beşiktaş
- Caner Harekati !!!!
-
12-10-2019, 06:53:52Kayıtlı ÜyeBeşiktaş, Caner Erkin'in transferi icin Vestel Manisaspor'a goturduğu ilk tekliften sonuc alamadı. Ali Guneş ise Samsunspor'la goruşuyor. Beşiktaş, 17 Yaş Altı Milli Takım'da onemli başarılara imza atan Caner Erkin'nin transferi icin, kulubu Vestel Manisaspor'la goruşmelere başladı. Siyah-beyazlıların, Caner karşılığında Adem Dursun ve Ali Guneş'i teklif etmesine karşın, Vestel Manisaspor yonetimi bu futbolcularla birlikte Youla'yı da istedi. İki kulup arasında goruşmeler suruyor. Beşiktaş'ta duzenli forma bulamayan Ali Guneş'i ise Samsunspor istiyor. Kırmızı-beyazlı yonetim, Ali Guneş'in menajeriyle bir goruşme yaptı. Samsunspor, Ali Guneş'in olumlu yanıtı durumda Beşiktaş'la masaya oturacak. Kaynak: http://www.bjkhaber.net Aslında internet sitelerinden ve gazetelerden haberleri alıp burada konu acmak adetim değildir ama,,, Bu haber gercekten beni heyeceanlandırdı, cunku Dunya 4. olan 17 yaş altı milli takımın Tevfik Kose ve Nuri Şahin ile beraber en cok goze batan oyuncusuydu Caner ERKİN, Ehil ellerde Caner mukemmel bir yıldız olabilir. Benim izlediğim kadarıyla yaşı henuz 17 olmasına rağmen inanılmaz fizik gucune ve kondisyona sahip, sol ayağı mukemmel harika paslar ve şutlar cıkarabiliyo 32 yaşındaki adamlara yıllık 2 milyon dolar vermek yerine boyle gelecek vaad eden adamlara verilecek paralar bence hic onemli değil.. Hatta bu politikayı Caner ile sınırlandırmayıp Canerin jenerasyonundan 3-4 oyuncu daha transfer edilmeli, Almanyada oynayan Forvet Tevfik Kose de cok yetenekli vakit gecirmeden bu transferler yapılmalı bence cunku Tigana T.direktor olarak kazandığı kupalarla değil yetiştirdiği ve "geliştirdiği" oyuncular ile un yapmış bir hoca... Eğer yonetim ısrarla goreve devam etmek ve Beşiktaşa faydalı olmak istiyosa bu transfer politasını izlemeli bence ve Ozellikle Mehmet Ekşi hocaya ekstra yetkiler vererek genc oyunculara gereken ozen gosterilmeli... __________________