Beşiktaş Kulubu ile internet arama motoru Yandex arasında daha once yapılan işbirliği anlaşmasının imzaları atıldı. Akaretler'deki kulup binasında yapılan imza torenine, Beşiktaş Kulubu Başkanı Fikret Orman, Yandex Turkiye Yonetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalcındağ ve Yandex.Turkiye Ust Yoneticisi (CEO) Bogdan Wisniewski katıldı. Daha once yayına giren ''bjkyandex.com'' portalı hakkında bilgi verilen imza toreninde konuşan başkan Fikret Orman, anlaşmanın 10 yıllık olduğunu ve her sene kulube 500 bin dolar gelir getireceğini soyleyerek şunları ifade etti: ''Bu anlaşmanın her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum. Beşiktaş taraftarlarının faydalanacağı ve kulube katkı sağlayacağı bir anlaşma yaptık. Beşiktaş taraftarlarına cağrıda bulunmak istiyorum. Bizim arama motorumuzu kullanırlarsa kazanclı cıkacağız. Bu kullanım bizim gelirimizi artıracaktır. Tum camia olarak bu anlaşmanın arkasında olacağız.'' Mehmet Ali Yalcındağ ise Beşiktaş Kulubu ile işbirliğinde olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, ''Ulkemizin en onemli, en koklu kurumlarından biriyle anlaşma yaptık. Beşiktaş taraftarları takımıyla ilgili butun merak ettiklerini 'bjkyandex.com'dan bulacak'' ifadelerini kullandı. İmza toreninden sonra Fikret Orman, Yalcındağ ve Wisniewski'ye 10 numaralı Beşiktaş formaları hediye etti. Kaynak: Sporx __________________