Vodafone İstanbul Calling Şehir Festivali'nin tanıtım toplantısı, bugun BJK İnonu Stadı'nda yapıldı. Toplantıya; Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Cebi, Tesisler Komitesi Uyemiz Berkan Gocay, Pazarlama Komitesi Başkanı ve Yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Yonetim Kurulu Uyemiz Umut Guner, Yonetim Kurulu Uyemiz Seyit Ateş, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatorumuz Gokhan Sarı, Pozitif Live Yonetim Kurulu Başkanı Cem Yegul, Vodafone Turkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gokhan Oğut ve Garanti Bankası Genel Mudur Yardımcısı Nafiz Karadere katıldı. Vodafone İstanbul Calling Şehir Festivali hakkında bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları soyledi: “BJK İnonu Stadı’nın boylesine guzel bir etkinliğe evsahipliği yapacak olmasından dolayı cok mutluyum. 110 yıldır Turk sporuna hizmet ettiğimiz gibi uluslararası bir muzik festivaline de kapılarımızı acmamız sanata verdiğimiz değerin bir gostergesidir.” İstanbul’da bugune kadar yapılmış en uzun soluklu festivali hayata gecireceklerini belirten Pozitif Live Yonetim Kurulu Başkanı Cem Yegul, “1 Mayıs’ta başlayıp 30 Ağustos’a kadar suren bir muzik maratonu yapacağız. Bu organizasyonun hayat bulmasında bize destek olan Beşiktaş JK yonetim kuruluna da teşekkur ediyorum” diye konuştu. Vodafone Turkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gokhan Oğut yaptığı konuşmada, İstanbullu sanatseverleri unutamayacakları bir yaz mevsimi beklediğini dile getirerek, “Bircok dunya starı şehrin ceşitli noktalarında konserler verecek. Vodafone İstanbul Calling, bize buyuk bir heyecan veriyor” dedi. Festivalin resmi sponsoru olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Garanti Bankası Genel Mudur Yardımcısı Nafiz Karadere, “Muziğin evrensel gucuyle her yaştan muzikseverin ihtiyacına cevap veren etkinliklerin destekcisiyiz” diye konuştu. Vodafone İstanbul Calling Şehir Festivali kapsamında BJK İnonu Stadı’nda duzenlenecek konserler ve tarihleri şu şekildedir: 30 Mayıs, Perşembe 2013 RIHANNA 07 Haziran, Cuma 2013 TIESTO 29 Haziran, Cumartesi 2013 DANCE DAY: THE PRODIGY, BASEMENT JAXX ve JAGUAR SKILLS 07 Temmuz, Pazar 2013 URBAN & HIP-HOP DAY: SNOOP DOGG , CEE-LO GREEN VE NAS 26 Temmuz, Cuma 2013 IRON MAIDEN, ANTHRAX VE VOODOO SIX