Beşiktaş'ın Gaziantepspor'dan aldığı Tabata'ya, Sergen Yalcın yorumu... "Gaziantep'ten alınan Tabata Beşiktaş'a ne getirir?"sorusuna Sergan Yalcın'ın yanıtı: "Baklava getirir." Beşiktaş’ın efsane isimlerinden olan ve şu anda A2 takımının antrenorluğunu yapan Sergen Yalcın, yine yaptı yapacağını ve espriyi patlattı. Onceki akşam NTV Spor’da yayınlanan Video Lig programında, Ercan Taner yorumcu Sergen Yalcın’a “Tabata Beşiktaş’a ne getirir?” diye sordu. Dobra acıklamalarıyla bilinen Sergen, “Baklaka getirir heralde” diye soze başladı ve devam etti: Bu oyuncunun niye alındığını anlamadım. 2 futbolcu (Tabata ve İsmail Koybaşı) icin 15 milyon euro veriliyor. Bu transfer stratejisi nasıl belirleniyor bilmiyorum. Bu paraya Avrupa’dan cok daha kaliteli isimler alınır. Ayrıca Tabata kimin yerinde oynayacak cok merak ediyorum. Holosko’yu mu keseceksiniz, Tello’yu mu keseceksiniz, nerede oynatacaksınız! Zaten 4’lu defans var, onunde de 2 on libero. Bunlardan 4 tanesi yabancı. Geriye Tello, Holosko ve Bobo kalıyor. Kimin yerine forma giyecek? G.Antep’te sazı eline alıyordu. Penaltısını atıyordu, frikiğini kullanıyordu. Beşiktaş’ta boyle bir şansı yok. haberturk.com
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Tabata ne getirir? "Baklava!"