Huseyin Yucel: Beşiktaş sezonu şampiyonlukla tamamlayacaktır
Beşiktaş0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Huseyin Yucel: Beşiktaş sezonu şampiyonlukla tamamlayacaktır
-
12-10-2019, 06:30:06Kayıtlı ÜyeHuseyin Yucel, "Taraftarların icinden geliyorum. Onlar uzuluyorsa ben kahroluyorum. Elimizden geldiğince hocamıza destek olmamız lazım. Her şey yeni başladı. Biz takımımıza destek olmazsak, ligin başında kaybedilecek puanları, şampiyonluğa koşarken cok ararız. Benim ricam taraftarlarımızın takımın yanında olması. Zaten işler kotuye gittiği zaman taraftarlarımız her turlu tepkiyi koyuyor. Beşiktaş sezonu şampiyonlukla tamamlayacaktır. Ama işler istediğimiz gibi gitmezse, kimse merak etmesin, herkes uzerine duşeni yapmaya hazırdır" dedi. Beşiktaş Asbaşkanı Huseyin Yucel, siyah-beyazlı takımın gundemine dair basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Şenol Guneş doneminin ardından Abdullah Avcı ile birlikte yeni bir doneme girdiklerini ve uyum sureci icin zamana ihtiyacları olduklarını belirten Yucel, "Bu sene itibarıyla yeni bir hocamız var ve aramıza katılan 8 oyuncu var. Yeni bir sistem, yeni bir oyun anlayışı oluşturuluyor. İlk başlarda bir uyum sorunu olmuş olabilir. Kadromuza katılan oyuncularla birlikte takımımızın bir adaptasyon surecine ihtiyacı var. Beşiktaş sezona şanssız bir şekilde başladı. Takıma katılamayan oyuncularımız var. Gectiğimiz hafta son derece profesyonel futbolcularımızın son derece amator hatalarıyla puan kayıpları yaşadık ve kırmızı kartlarla birlikte oyuncularımız cezalı duruma duştu. Boyle olunca da taraftarlarımız uzuldu ve haklı olarak tepkilerini ortaya koydu. Ama şu anda hicbir şey bitmiş değil, yeni başlıyor. Sezon başında kadro muhendisliğine bakılarak şampiyon ilan edilen takımları gorduk. Ama şu anda 1 macımız eksik ve bu takımlardan 3-4 puan gerideyiz. Bizler 'En kotu gun bugunse, bugun de Beşiktaş' diyen bir camiadan geliyoruz. Bizi diğer kuluplerden ayıran en buyuk ozelliğimiz Beşiktaş kulturu, Beşiktaş duruşu ve Beşiktaş kimliğidir. Eleştiri tabii ki olacak. Ama belden aşağı eleştiri olursa, Beşiktaşlılık duruşunu kaybedersek, bunu ne kupalar ne de şampiyonluklar geri getirir. Takımımız bir kazanma serisi yakaladıktan sonra ligin en buyuk şampiyonluk adayı olacaktır. Yapılan transferlerin tamamı nokta atışı transferlerdi" ifadelerini kullandı. "BEŞİKTAŞ SEZONU ŞAMPİYONLUKLA TAMAMLAYACAKTIR" Beşiktaş'ın taraftarı, yoneticisi ve camiası ile birlik olması gerektiğine vurgulayan Yucel, şoyle konuştu: "Beşiktaş'ın taraftarı onunde mac kaybetme ihtimali, taraftar istediği zaman sıfırdır. Beşiktaş uzerinden algı operasyonu yapanları, gercek Beşiktaşlılar olarak bir tarafa bırakmamız lazım. Lig yeni başladı. Bizim bir an once taraftarla, oyuncusuyla, teknik heyeti ve yonetimiyle bir olmamız lazım. Onumuzdeki haftalarda sakatlarımızın da katılmasının ardından şampiyonluğun en buyuk adayı Beşiktaş olacaktır. Taraftarımızın uzulduğunun farkındayım. Ben de 10 yıllık yonetici değilim. Taraftarların icinden geliyorum. Onlar uzuluyorsa ben kahroluyorum. Elimizden geldiğince hocamıza destek olmamız lazım. Her şey yeni başladı. Biz takımımıza destek olmazsak, ligin başında kaybedilecek puanları, şampiyonluğa koşarken cok ararız. Benim ricam, taraftarlarımızın takımın yanında olması. Zaten işler kotuye gittiği zaman taraftarlarımız her turlu tepkiyi koyuyor. Ben tekrar soyluyorum, Beşiktaş sezonu şampiyonlukla tamamlayacaktır. Ama işler istediğimiz gibi gitmezse, kimse merak etmesin, herkes uzerine duşeni yapmaya hazırdır." "BEŞİKTAŞ'IN EN BUYUK RAKİBİ YİNE BEŞİKTAŞ'TIR" Beşiktaş'ın en buyuk rakibinin yine kendileri olduğunu belirten Huseyin Yucel, "4 sene onceki hava biraz kayboldu. Beşiktaş'ın en buyuk rakibi yine Beşiktaş. Beşiktaş'ın kayıplarından ellerini ovuşturan bir kitle var. Taraftarken bunu goremiyorduk. Ancak yonetimde gorev alınca bunu daha net gordum. Bu tip algı operasyonlarına kimse kulak asmasın. Bizler de yoneticiyiz ama aynı zamanda taraftarız. Ortada vahim bir durum yok ve bu takım toparlanacaktır. Bunu da hep beraber goreceğiz. Bu akşam Başakşehir macıyla bir cıkış yakalayacağız. Sakatların da katılmasıyla Beşiktaş, 2 sene onceki ruhuna kavuşacaktır" dedi. "OLAĞANUSTU KONGRE DURUMU GUNDEMDE YOK" Yonetim icinde olağanustu kongreyle ilgili bir konuşma ya da goruşme olmadığına dikkat ceken Yucel sozlerini şoyle noktaladı: "Boyle bir konunun yanından dahi gecilmedi. Bir algı oluşturuluyor ve boyle işler varmış gibi oluyor. Boyle olunca da odaklanmamız gereken işlerin dışına cıkıyoruz. Şu anda takımımızın desteğe ihtiyacı var. Bir adaptasyon sorunu oldu ve surece ihtiyac var. Bu tabii ki 15-18 maclık bir sure değil. Bazı sakatlıklar oldu, son derece profesyonel oyuncuların hatalarıyla kırmızı kartlar gorduk. Ama toparlayacağız, takım umut vadediyor. Biz yeter ki bir raya girelim ve bundan sonrası da gelecek." DHA __________________