Teknik Direktor Abdullah Avcı, istifa edeceğini acıklamasının ardından Başkan Fikret Orman’ın evine gitti. Orman’ın Avcı’ya “Ben bırakıyorum ama sen gorevine devam et. Bu takımda uzun vadede başarılı olacağına inanıyorum” dediği oğrenildi. Basın toplantısında istifa edeceğini acıklaması gundeme bomba gibi duşen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman siyah-beyazlı ekibin teknik patronu Abdullah Avcı ile biraraya geldi. Abdullah Avcı ile bazı yoneticiler dun gece gec saatlerde Başkan Orman’ın evine gitti. Orman burada Avcı ile helalleşirken gorevinin başında kalmasını tavsiye etti. Fikret Orman’ın tecrubeli calıştırıcıya “Ben bırakıyorum ama sen gorevine devam et. Bu takımda uzun vadede başarılı olacağına inanıyorum. Malesef boyle bir olay yaşandı ama bu idari bir durum. Saha ici başka. Bu sezon şampiyon olacağımıza inanıyorum” dediği oğrenildi. Abdullah Avcı, Beşiktaş ile anlaştığı donemde duzenlenen basın toplantısında, “saha icerisinde kalacağım” diyerek işinin teknik direktorluk olduğunu vurgulamıştı. AA __________________