Estonya macının ilk 11'i acıklandı:
Beşiktaş0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Estonya macının ilk 11'i acıklandı:
-
12-10-2019, 06:28:59Kayıtlı ÜyeA Milli Takım teknik direktoru Fatih Terim, Kayseri'de Estonya macı oncesi basın toplantısı duzenledi. Terim, Estonya macının kolay olmadığını ama mutlaka kazanacaklarını belirtirken, Bosna Hersek macını deplasmanda kazanmaları halinde grupta ikinci sırada yer alacaklarını soyledi. Terim, "Grupta ilk yarıyı istenilen duzeyde bitiremedik, ikinci yarıyı istediğimiz gibi bitireceğiz. Grupta matematiksel şansımız devam ettiği surece pes etmeyeceğiz." dedi. Nihat'ın ayağındaki ağrı yuzunden Estonya macında oynamayacağını soyleyen Terim, "Hamit'in oynayıp oynamayacağına son antrenmanda bakacağız, bende merak ediyorum. Sarı kart sınırında 4 oyuncum var, oynatmazsam takım butunluğu bozulur." diye konuştu. "Bazı onemli kararları sahanın icerisinde vereceğiz, oyle gozukuyor." diyen Terim, "Bu yuzden en iyi şekilde hazırlanıyoruz ama en onemli oyuncuların bazılarını dinlendirme gibi bir luksumuz yok. Hamit iyi olursa oynayacak, eğer bir problem olacaksa burada cıksın, Bosna macında cıkmasın. Nihat, Bosna'ya gelecek, Nihat bizim icin cok onemli bir oyuncu." ifadelerini kullandı. Milli takımın kaybedecek bir şeyi olmadığını ve zaten epeyce kaybettiğini soyleyen Terim, "Bosna Hersek kaybederse biz ikinci sıraya yerleşiriz. Bosna Hersek, Ermenistan'a kaybederse moral kaynağı olabilir bizim icin. Biz yenersek Bosna'yı biz Guney Afrika'ya gideriz, Ermenistan'ı yense de biz gideriz." şeklinde konuştu. "Futbolcularımla konuşmama gerek yok, onlar her şeyin farkında." diyen Terim, Estonya macına baskıyla başlayıp onlara oynama alanı bırakmayacağız. Daha once Bosna Hersek'i gecmiştik, bu kez de gecebiliriz. Arka arkaya iki mac oynadığımızda ikinci macları kotu oynadık. Oyunun kontrolunu eline almaya calışan, coşkulu ve genc bir kadromuz var." dedi. Terim, "2-1'lik İspanya yenilgisinde ben hatalıyım ama ben boyle kaybetmeye razıyım." diye konuştu. Nihat'ın yerine de Sercan'ın ilk onbirde sahaya cıkacağını soyleyen Terim, Kayserispor tesislerinin de cok iyi olduğunu ve misafirperverlikten cok memnun olduğunu, ancak zeminde sıkıntı olduğunu, daha iyi olabileceğini soyledi. Terim, Estonya'nın cok diri ve koşan ve duran toplarda da etkili bir takım olduğunu belirtti. Fatih Terim, "Hayatta bir takım riskler almak lazım, futbol boyle bir oyun. Yeri geldiğinde bunları sadece teoride değil pratikte de uygulamak lazım." dedi. Terim, milli takımın yarınki macta sahaya; Volkan Demirel, Gokhan Gonul, Gokhan Zan, Servet, Hakan Balta, Kazım, Hamit (Ceyhun Gulselam), Emre, Arda, Tuncay ve Sercan Yıldırım onbiri ile cıkacağını da soyledi. Kaynak:Mynet Beşiktaş'tan hic bir futbolcunun olmamasından dolayı utanıyorum acıkcası arkadaşlar... __________________