[IMG]http://img199.**************/img199/4812/haberic170877.jpg[/IMG] Beşiktaş'ın Tabata'dan daha ucuz olan Meksikalı Dos Santos'u almamasının perde arkası... Beşiktaş'ta Tabata-Dos Santos trafiğindeki gariplikller her gun yeni bir boyut kazanıyor. Beşiktaş cephesi suskunluğunu koruyor ama araştırdıkca da yeni bilgiler ortaya cıkıyor. Beşiktaşlı bir yoneticinin Meksikalı yıldız Dos Santos'un transferini 5 milyon euro bonservis uceriti, 1.6 milyon euro ad futbolcuya odenecek yıllık para karşılığında bitirdiğini ancak Yıldırım Demiroren'in bu transferin onune set cekip Tabata'yı aldığını gorduk. Bu yonetici, 5 milyon euroya da değil, 4.5 milyon euro bonservis ucreti karşılığı bu transferi sonlandırıyor. Konuyu başkana aktartıyor. Bakşanın ilk yanıtı "Bu işi bırak. Hoca da zaten transfer istemiyor" oluyor. Yonetici biraz diretiyor ama nafile.Demiroren, ilginc olduğu kadarduşundurucu cevabıyla olaya noktayı koyuyor: "Onu istemiyorum. Ben Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl'a soz verdim." Kısa sure sonrada Tabata, cok yuksek rakamlara Beşiktaş'a geliyor. Yani Beşiktaş Başkanı goz gore gore, kulubun kasasından cok daha fazla paranın cıkacağını bile bile Santos'u elinin tersiyle itiyor. Başkan ile yonetici arasındaki konu orada kapanıyor belki amayankıları yoneticiler arasında da Beşiktaş kulislerinde de suruyor. Deniliyor ki:" Başkanın başı 3-4 sene sonra bu işlerden cok ağrır.". Demek istiyorlar ki: " Başkan bu kongreyi de kazanır, gelecek donemden sonra başkanlığını bırakmasının ardından geriye donuk hesaplar incelendiğinde cevabını zor verir." Başkan bu kongreyi kazanır mı kazanamaz mı bilinmaz ama ozelikle bu transfer sezonu bircok soru işaretini geride bırakarak tamamlandı. -SORULARA DEVAM EDELİM- Biz de sorularımıza yenilerini ekleyelim. "Kızıl'a neyin sozunu veriyorsunuz?" "Gaziantep'in hocasının verdiği demeclerden, Antep yerel medyasında cıkan haberlerden de cok net anlaşılacağı gibi Tabata trasnferi coktan bitmiş. Hangi amacla kamuoyunu 2 ay oyaladınız, gerceği sakladınız?" "Bu sure zarfında Gaziantep, Santos Kulubu ile pazarlığa oturup bonservis operasyonunu mu gercekleştirdi?" "Beşiktaş Kulubu 2-3 milyon euroya alacağı Tabata'yı, 8 milyon euroya almak zorunda mı bırakıldı?" "Yıldırım Demiroren'in Beşiktaş'tan olduğu gibi, ibrahim Kızıl'ın da Gaziantep Kulubu'nden yuksek miktarda alacağı olduğu soyleniyor. Tabata transferiyle Gaziantep'in kasasına girecek olan para alacaklarına mahsuben Kızıl'ın hesabına mı aktarılacak?" "Tabata trasnferi Kızılın alacaklarını kurtarma operasyonu olarak yorumlanıyor. Doğru mu?" haberturk.com Yorum sizin.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- 'Ben Kızıl'a soz verdim'