Unlu oyuncu Şenay Gurler, siyah-beyaz renklere olan sevdasını Beşiktaş Dergisi’ne anlattı. Birbirinden başarılı performanslar gosterdiği tiyatro oyunları, sinema filmleri ve dizilerden tanıdığımız Şenay Gurler, aynı zamanda tam bir Beşiktaş aşığı... Siyah-Beyaz renklere gonul vermiş oyuncu, Beşiktaş Dergisi’yle yaptığı soyleşide, Beşiktaş aşkını anlattı. “Bircok insan 11 kişinin bir top peşinde koştuğu bir oyun olarak duşunur ama aslında tamamen zekayla oynanan bir oyun futbol. Zekasını kullanamayan bir futbolcunun başarılı olabileceğini duşunmuyorum.” “Bir keresinde evde yalnız mac izlerken o kadar heyecanlandım ki… Kalbimin duracağını hissettim ve evde temizlik yapmaya başladım! Televizyon acık, bir kulağım ve bir gozum orada, butun evi dip bucak temizledim heyecandan.” “Hepimiz gunluk hayatta belli bir sistemin icindeyiz ve ona gore davranıyoruz. Ama Beşiktaş taraftarı buna karşı durabiliyor. Bu insanın birey olarak da kaybetmemesi gereken bir ruh.” En alttaki fotoyu alıp duvar kağıdı yapıcam Resmi Site __________________