Beşiktaş'ta surpriz başkan adayı!
Beşiktaş0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Beşiktaş'ta surpriz başkan adayı!
-
12-10-2019, 06:24:01Kayıtlı Üye13 Ekim'de Olağanustu Secimli Genel Kurul'a gitme kararı alınan Beşiktaş'ta yonetim kurulu uyesi Huseyin Yucel başkan adayı olacak. Beşiktaş’ta yonetim kurulu uyesi Huseyin Yucel, Olağanustu Secimli Genel Kurul’da başkan adayı olacak. Bahceşehir Eğitim Kurumları’nda Yonetim Kurulu Başkan Yardımcılığı gorevi de yapan Yucel, dunku yonetim kurulu toplantısına katılmadı. Yucel’in, yakın cevresine başkan adayı olacağını soylediği kaydedildi. HUSEYİN YUCEL KİMDİR? Aslen Giresunlu olan Huseyin Yucel 11 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Saint Benoit Lisesi'nin ardından Fransa'ya giderek Paris 1 Panthéon-Sorbonne Universitesi Ekonomi ve İşletme bolumlerinde lisans eğitimini tamamladı. Universiteden 2005'te mezun olduktan sonra Turkiye'ye donen Yucel, aile şirketlerinde ceşitli bolumlerde farklı gorevlerde bulundu. 2011 yılında ise Bahceşehir Koleji ve Uğur Okullarının İcra Kurulu Başkanlığını ustlendi. 2017 yılında eğitimin ayrılmaz bir parcası olarak gorduğu sporu, oğrencilere sevdirmek amacı ile Bahceşehir Koleji Spor Kulubu Basketbol Takımı'nı kurdu. Başkanı olduğu takım, ilk yılında Super Lig'e cıktı. Yucel, Bahceşehir Koleji Spor Kulubu Basketbol Takımı'nı şimdi “Kurucu Başkan” sıfatıyla desteklemeye devam ediyor. Futbolla da yakından ilgili olan Huseyin Yucel, 2018 yılının Eylul ayı itibarıyla Beşiktaş Jimnastik Kulubunun Yonetim Kurulu Uyesi oldu. Evli ve iki cocuk babası olan Huseyin Yucel, İngilizce ve Fransızca biliyor. İnternethaber __________________