Beşiktaş Yonetimi'nin dun gercekleştirdiği Olağanustu Toplantı oncesi Doğan Kucukemre, Serdal Adalı formulunu ortaya atarken, Ahmet Kavalcı bu oneriye karşı cıktı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman dun hem kendisi hem de kulubun geleceğiyle ilgili kritik toplantıyı yonetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte gercekleştirdi. Vodafone Park’taki olağanustu toplantıda istifa etmemesi yonunde yonetimden baskı goren Başkan Orman, siyah-beyazlı kulubu olağanustu secime goturme kararı aldı., Toplantıda ilk sozu alan Başkan Orman, yonetim kurulu olarak cok yıprandıklarını belirterek, kulupte secimin artık kacınılmaz hale geldiğini vurguladı. Tepkilerin kendisini cok uzduğunu belirten Orman’ın, “Yonetim olarak cok yıprandık. Beşiktaş icin yaptığımız onemli işlere rağmen aldığımız eleştiriler ve tepkiler beni hem uzdu hem de kırdı. Goreve daha fazla devam etmenin anlamı olduğunu duşunmuyorum. Bu nedenle en kısa surede olağanustu secimli genel kurul yapmalıyız” ifadelerini kullandığı aktarıldı. Yonetim kurulu uyesi Doğan Kucukemre’nin ise olağanustu toplantı oncesi surpriz bicimde Serdal Adalı formulunu ortaya attığı belirlendi. “Sen bırak başkan, Adalı devam etsin” Kucukemre, Fikret Orman’ın yerine geriye kalan 2,5 yıllık surecte başkanlık gorevine Serdal Adalı’nın devam edebileceğini dile getirdi. Kucukemre’nin, “Sen bırak başkan, Serdal Adalı goreve devam etsin” ifadelerini kullandığı oğrenildi. Doğan Kucukemre’nin bu sozlerine toplantı oncesi herhangi bir karşılık verilmezken, toplantı sırasında soz alan Ahmet Kavalcı boyle bir uygulamanın mumkun olamayacağını dile getirdi. Kavalcı’nın, “Biz yonetim kurulu olarak birlikte geldik, birlikte gideriz. Boyle bir şey yapmak buyuk hata olur” diye konuştuğu belirtildi. Diğer yoneticiler de Ahmet Kavalcı’nın sozlerine destek verirken, olağanustu secimli genel kurul kararı alınmasıyla toplantının bitirildiği kaydedildi. (Skorer) __________________