Beşiktaş Teknik Direktoru Abdullah Avcı, Trabzonspor macının ardından onemli sozler sarf etti. Mac bittikten tam 45 dakika sonra acıklamalarda bulunan Avcı, yayıncı kuruluş muhabirinin 'Radikal bir karar almayı duşunuyor musunuz? sorusuna ''Şimdi, neyle ilgili radikal karar? 6 mac, evet gidişat hem Beşiktaş hem de benim icin, hic yaşamadığımız bir surec yaşıyoruz. Buyuk takım refleksi gostermemiz lazım." cevabını verdi. Avcı, basın toplantısındaki "İstifa etmeyi duşunuyor musunuz?" sorusunu da yanıtladı. Super Lig'in 6'ncı haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Beşiktaş ust uste 4'uncu macından da galibiyet cıkaramadı ve 5 puanda kaldı. Macın ardından eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Abdullah Avcı, yayıncı kuruluşa acıklamalarda bulundu. Avcı'nın ilk acıklaması şu şekilde: "Radikal bir karar alacak mısınız?" sorusuna cevap veren Abdullah Avcı, "6 mac oldu ve hem Beşiktaş hem de benim adıma yaşamadığımız bir surec yaşıyoruz. Geriye duşune kadar oyunda her şey var ama golu yedikten sonra kopmalar yaşıyoruz. Buyuk takım refleksi gostermemiz lazım." dedi. 'Bunların hepsinin ustune calışacağız' Beşiktaş taraftarından destek isteyen Avcı, ''Bunun altından en iyi şekilde, en sağlıklı şekilde, kafamızı kaldırarak devam edeceğiz. Beşiktaş taraftarının desteğiyle. Esas olan Beşiktaş'tır. Neden boyle bir kırılgan yapımız var, bunların hepsinin ustune calışacağız." diye konuştu. Fikret Orman'ın Beşiktaş'a onemli hizmetler yaptığını vurgulayan deneyimli hoca, "Başkanımız Fikret Orman bu kulube onemli hizmetler yapmıştır. Biz saha icinde takımı nasıl duzeltiriz, bu tarafında calışacağız. Bu olumsuz havayı da oyuncularla iletişim kurup en iyi şekilde yukarı cekmeye calışıyoruz. Beşiktaş buyuk bir camiadır. Yonetim buna benzer durumlar yaşamıştır ama kendi iclerinde mutlaka bu durumu cozeceklerdir." dedi ve sozlerini noktaladı. İstifayı duşunmuyor Abdullah Avcı, basın toplantısındaki "İstifa etmeyi duşunuyor musunuz?" sorusuna ise şu karşılığı verdi: "Ben bir oyun kulturu oluşturmaya calışıyorum. Beşiktaş daha once de zor durumdan kafasını kaldırmıştır. Yine oyle olacaktır." İnternethaber __________________