Dilmen'den Terim'e cevap
Galatasaray0 Mesaj
●120 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Galatasaray
- Dilmen'den Terim'e cevap
-
12-10-2019, 05:59:29Kayıtlı ÜyeRıdvan Dilmen cevap verdi Mersin İY macı ardından kendisi hakkında da acıklamalarda bulunan Fatih Terim'e Rıdvan Dilmen'den yanıt geldi. Galatasaray teknik direktoru Fatih Terim, gergin gecen Mersin İY karşılaşması sonrasında stadyum onunde basın mensuplarına acıklamalarda bulunmuştu. Mac sonrasında karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen'in acıklamalarına atıfta bulunan Terim, "Buradan Rıdvan'a da bir sozum var. Bana neyin yakışıp neyin yakışmayacağını ben bilirim. Ben de kendisine bu yaklaşımını yakıştıramadım. Dikkatli konuşsun. Yanlış yaptığımı veya doğru yaptığımı ben soylerim. Algıyı başka tarafa cevirmenin manası yok. O da kendine yakışanı yapsın" demişti. Terim'in acıklamalarına cevap veren Dilmen şunları şoyle konuştu; "Fatih hoca benden ozur dilemeli. Millete malzeme olmak istemiyorum boyle konularda. Hocaya bu konuları getiriyorsa yanlış yapıyor. Uzuldum, bu haberi Terim'e getirenler hocanın dostu olamaz. Ben boyle bir kelime kullanmadım. Hoca benim 30 yıllık dostumuz. Bir takım mesajlar verdim, herkes alınabilir. Ben şunu beklerim Fatih Terim'den; isimleri tek tek acıklaması lazım. Fatih Terim ve Galatasaray Yonetimi, hocamızın kastettiği isimleri acıklaması lazım ve bu isimler de Turk futbolundan temizlenmeli. Ben soylediğim sozlerin sonuna kadar arkasındayım ancak soylemediğim şeyler soylendi gibi yansıtılıyor." sporx __________________