Spor Toto Super Lig'in 28. haftasında Mersin İdmanyurdu karşısında ilk yarıda 10 kişi kalmasına karşılık 3-1'lik galibiyet elde eden Galatasaray'da Felipe Melo, sezonun yaklaşmasıyla beraber vitesi artırdı ve goze girmeye başladı... Spor Toto Super Lig'in 28. haftasında Mersin İdmanyurdu karşısında ilk yarıda 10 kişi kalmasına karşılık 3-1'lik galibiyet elde eden Galatasaray'da Felipe Melo, performansıyla goz doldurdu. Gecen sezon hem golleriyle hem de coşkusuyla şampiyonlukta buyuk pay sahibi olan Sambacı eski goruntusunden uzak olduğu gerekcesiyle eleştiriliyordu. Sezon sonunda kulubu Juventus'a geri donecek olan Brezilyalı orta saha, kulupte kalmak adına daha cok calışmaya başladı. İLK GOLUNU ATTI Takımı Mersin karşısında 10 kişi kaldıktan sonra orta sahada tek başına savaş veren Brezilyalı, Selcuk'un yokluğu ve Sneijder'in formsuzluğunda pas trafiğini cok iyi yonlendirdi. İyi futbolunu golle susleyen Melo, sezonun sonlarına yaklaştığımız şu donemlerde 'gaza bastı' GECEN SENE BU HAFTA Sarı-kırmızılıların şampiyon olduğu 2011-12 sezonunda Selcuk İnan'la birlikte hem yol yollarında hem de oyun olarak cok onemli katkıda bulunan Felipe Melo, Spor Toto Super Lig'de gectiğimiz sezonun 28. haftasına kadar 8 kez fileleri sarsmıştı. Sambacı bu sezon ise ilk golunu 28 hafta sonra kaydetti. GOZE GİRMEYE CALIŞIYOR Sezona iyi başlamayan ve iyi bir hazırlık donemi gecirmeyen tecrubeli orta saha, ligde aldığı cezalarla da takımını yalnız bıraktı. Son haftalarda formuna kavuştuğu gorulen Melo'nun, sarı-kırmızılarda kalıcı olmak icin gosterdiği caba da gozlerden kacmadı. Kiralık olarak geldiği Juventus'a sezon sonu geri donecek olan Brezilyalı'nın 6.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor. Galatasaray'ın Melo'nun bonservisini sezon sonunda alıp almayacağı meselesi ise merak konusu... "GELECEK HAKKINDA YORUM YAPMAK ZOR..." Sezon başı Brezilya basınına demec veren Melo, geleceği hakkında belirsiz acıklamalarda bulunmuştu. Sarı-kırmızılı kulube olan sevgisini surekli dile getiren orta saha, "Bu yıl da Galatasaray'a geldim. Sezon sonuna geldiğimizde Juventus ile 2 yıl daha kontratım olacak. Brezilya'ya donmenin beni yeterince tatmin edeceği yolunda şuphelerim var. Rio'da yaşayan bir oğlum var ve onu cok ozledim. Sadece tatillerde gorebiliyorum onu." "Doneceğim diyemem, ama daha duşunmedim. Galatasaray'a 5 yıllık sozleşme imzalamak icin gelmiştim; vaadedilen ve duşunuğumuz şey buydu. Şimdi ise 1 yıl kiralık oynuyorum. O yuzden gelecek hakkında yorum yapmak zor, ama henuz bir şey hesaplamıyorum. Bakalım benim ve ailem icin en iyisi ne olacak ve Tanrı da bizim icin ne tercih yapacak" şeklinde demec vermişti. webaslan. __________________