R.Madrid karşısında 3 gol farkının ustesinden gelip yarı final vizesi almaya calışacak G.Saray'ın Fildişili yıldızı Drogba, UEFA'ya konuştu. Galatasaray'ın Fildişili super yıldızı Didier Drogba, Galatasaray gunlerini değerlendirdi. "Bu cok heyecan verici bir şey" diyen, gecen sezonun Şampiyonlar Ligi finalinin kahramanı Drogba, Galatasaray forması altında da kariyerine yeni zaferler eklemek istediğini belirtti. Şampiyonlar Ligi'nde ceyrek final rovanş macında 3 gol farkının ustesinden gelip yarı final vizesi almaya calışacak Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Drogba, "Şampiyonlar Ligi'yle aramda ozel bir ilişki var. Bu kupaya dokukabilmek icin cok uzun sure bekledim." sozleriyle Turk Telekom Arena'daki Real Madrid macı oncesinde bu turnuva icin duyduğu hisleri dile getirdi. Gecen sezon Chelseali taraftarların gecen sezonki kahramanı, Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Munih karşısında once skora denge getirmeyi başarmış ve penaltılarda giden macta yaptığı son atışla takımına kupayı getiren isim olmuştu. Devler ligine donduğu icin son derece mutlu olduğunu vurgulayan Drogba, Galatasaray'a da benzer başarılar tattırarak, kulubun efsaneleri arasına girmeyi umduğunu ifade etti. Galatasaray'ın kısa zamanda buyuk bir aşama kaydedeceğine inanan Drogba, roportajı şu sozlerle sonlandırdı: "Benim icin Şampiyonlar Ligi'ne geri donmek, ozellikle macların başındaki o marşı işitebilmek gercekten keyif verici. Galatasaray hırslı bir kulup, harika projeleri var. Bir şekilde Şampiyonlar Ligi'nde kupaya uzanmak istiyorlar. Benim icin harika bir tercihti. Marsilya'da tecrube ettiğim tutkuyu yeniden keşfetmek istedim. Bu seruvenin, bu rekabet iceren mucadelenin bir parcası olmak istedim. Bu cok heyecan verici bir şey."
Webaslan