Fatih terim Real Madrid macı oncesi soruları yanıtlıyor Real Madrid dunyanın en onemli takımlarından biri. Galatasaray'ın Avrupa'daki ısrarı hicbir zaman değişmez. Allah'a şukur ki bugun Real Madrid'le oynuyoruz. Burda butun taraftarlarımıza ve futbolcularımıza teşekkur ediyorum. Burda ortaya konulan buyuk bir iştir. DAHA İYİSİNİ NASIL YAPARIZ Yarın galibiyet icin oynayacağız, Yarın daha iyi nasıl yapabiliriz ona bakacağız. "Burak'ın penaltı pozisyonu olduğunda dakika 78'di. Belki de buraya cok daha iddialı gelebilirdik. Manchester'da da aynısı oldu. Umarım yarın bunların hicbiri olmaz. Penaltıdan vazgectik Burak'ı kaybettik. Şampiyonlar Ligi'nin en onemli golcusu yok. Belki de Ronaldo'yu gececekti. Ama hakemler insandır hata yapabilirler. Burak'a bugun izin verdim. Cunku yarın sabah ozel idman yapacak. Sezon başından beri izin vermemiştim; hak etti bunu. Yarın borcuyla beraber oder." "Selcuk'a soru sormayacaksanız, koca Galatasaray kaptanını bekletmeyelim. 32 takımdan buraya geldik. Bu da Galatasaray'ın ne yaptığını gosteriyor. Real Madrid dunyanın en iyi takımlarından biri. Oynamaya calışacağız. Artık bundan sonra cok onemli değil. Ama Galatasaray'ın Avrupa'daki ısrarı ve hedefi hicbir zaman değişmez. Bizle de bizsiz de. Başarılı olmazsanız Real Madrid ile oynayamıyorsunuz. Emeği gecen herkesle beraber ortaya konan iş buyuk bir iştir. Doğru yerlerdeyiz, doğru yone doğru gidiyoruz. Bundan da taviz vermeyeceğiz. Seneye daha iyisini yapmaya calışacağız. Konuşarak devam ediyoruz. Her turlu şeye de hazırlıklıyız. Misyonumuz Avrupa'da başarılı olmaktır." Sondakika.com