Bu hafta imza atmaya hazırlanan genc teknik adam Tuchel, yonetime ilk olarak Dortmund'da oynayan milli futbolcunun ismini verdi. G.Saray’ın yeni teknik direktoru olarak el sıkıştığı Thomas Tuchel, bu hafta icinde İstanbul’a gelerek sozleşme imzalayacak. Genc teknik adam, daha Florya’ya inmeden transfer transfer icin calışmalara başladı. Tuchel’in ilk hedefi ise Almanya’da top koşturan Turk oyuncular. YABANCI kontenjanını goz onune alarak hareket etmek isteyen Alman hocanın listesinin başında Nuri Şahin var. Tuchel, yonetimle yaptığı ilk goruşmelerde Dortmund’da oynayan gurbetcilerin mutlaka alınması gerektiğini vurguladı. Bu transferi icin kendisinin de devreye girebileceğini belirten Alman calıştırıcı, milli futbolcuyu G.Saray’a getirmeyi cok istiyor. Dış transferde gurbetcilere ağırlık veren sarı-kırmızılı yonetim de Dortmund ile goruşmelere başlamaya hazırlanıyor. ‘GALATASARAYLIYIM’ DEMİŞTİ Son Milli Takım kampında ” Bir gun Turkiye’ye donmek istiyorum” diyerek Super Lig kuluplerine yeşil ışık yakan Nuri Şahin, gecmiş yıllarda katıldığı bir panelde ise, G.Saraylı olduğu acıklamıştı. TUCHEL CARŞAMBA GUNU ACIKLANABİLİR Sarı-kırmızılı kulupte yeni teknik direktorun resmiyet kazanmasına cok az kaldı. G.Saray’ın, takımı onumuzdeki sezon calıştıracak olan Thomas Tuchel’i Carşamba gunu yapılacak yonetim kurulu toplantısının ardından acıklaması bekleniyor. AMKSPOR