G.Saraylı bayan basketbolcu Yasemin Horasan, Beşiktaş'ta 13 yıl oynamasına karşın G.Saraylı olduğunu soyledi. Galatasaray Bayan Basketbol Takımı oyuncusu Yasemin Horasan, Beşiktaş'ta 13 yıl forma giymesine ve takım kaptanlığı yapmasına karşın, kendisinin Galatasaraylı olduğunu soyledi. Yasemin Horasan, Galatasaray Dergisi'ne yaptığı acıklamada, insanların kendisini hep Beşiktaşlı olarak bildiğini belirterek, ''Yıllarca Beşiktaş'ta oynadım ama Galatasaraylıyım. İnsanlar beni Beşiktaşlı olarak biliyor cunku giydiğim formanın her zaman hakkını vermişimdir'' dedi. İtalya'nın Phard Napoli takımında gecirdiği 1 sezonun ardından Galatasaray'dan teklif aldığında buyuk gurur duyduğunu soyleyen Yasemin, ''Teklif beni beni muthiş heyecanlandırdı. O renkleri uzerime giydiğimde, tezahuratları duyduğumda ayrı bir heyecan oluyor. Olmam gereken yerin burası olduğunu duşundum'' diye konuştu. Yasemin, Fenerbahce'nin de teklifi olmasına karşın, 2 sezon once Fenerbahce taraftarlarıyla yaşadığı sorun nedeniyle kırgınlığının bulunduğunu dile getirdi. kaynak : guncel.net __________________