Galatasaray'da gundemin bir numaralı maddesi olan ara transfer konusunda son noktayı Başkan Adnan Polat koydu. Başkan Adnan Polat ile futbol şubesinden sorumlu yoneticilerin ve Michael Skibbe'nin bir araya geldiği toplantıda herkesin tek tek fikrini alan Başkan Adnan Polat'ın "Yurt icinden hangi futbolcuya talip olsak milyon eurolar konuşuluyor, Avrupada da transfer borsası cıldırmış durumda bu yuzden transfer konusunu kapıyoruz" dediği oğrenildi. "HERKES FORMDA ŞAŞIRDIM" Bu gelişmenin uzerine Teknik Direktor Skibbe "Ben daha once de soylemiştim.... Bizim transfere ihtiyacımız yok... Cunku elimde cok iyi bir kadro var... Hatta azaltmaya bile gidebilirim... Cunku herkes cok formda... Duşunebiliryor musunuz, Mehmet Topal, Ayhan, Linderoth, Arda, Lincoln, Baros ve diğerleri hepsi mukemmel duzeydeler... Oynayamayanlar icin bir formul bulmalıyız..." diye goruş belirtti. Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Ustunel ve Murat Yalcındağ da Alman calıştırıcı ile aynı goruşu paylaştıklarını dile getirirken onumuzdeki pazartesi gunu Skibbe'nin vereceği rapor doğrultusunda kiraya verecekleri oyuncularla birer goruşme yapacaklar... Ote yandan sarı kırmızılılarda 12 gunluk tatil bugun sona eriyor... Galatasaray ikinci yarı hazırlıkları yarın başlayacak... ligtv __________________