Genc Galatasaraylı İlkbahar ve Yaz Koleksiyonu Tanıtıldı
Galatasaray0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Genc Galatasaraylı İlkbahar ve Yaz Koleksiyonu Tanıtıldı
-
12-10-2019, 05:49:26Kayıtlı ÜyeGenc Galatasaraylı İlkbahar ve Yaz Koleksiyonu Tanıtıldı Galatasaray Spor Kulubu’nun 6-16 Yaş Grubu Tekstil Urunleri Lisanslı Ureticisi Reda Tekstil ve GSStore ortak calışması sonucu “Genc Galatasaraylı” konsepti ile oluşturulan 2012 İlkbahar-Yaz Sezonu Koleksiyonu bugun Maslak Sheraton Oteli’nde gercekleştirilen defile ile tanıtıldı. Koleksiyonun tanıtımına Başkan Yardımcısı Adnan Ozturk, Yonetim Kurulu Uyesi Abdurrahim Albayrak, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Divan Kurulu Başkan Adayı Turker Arslan ve cok sayıda davetli katıldı. Galatasaray Spor Kulubu’nun 6-16 Yaş Grubu Tekstil Urunleri Lisanslı Ureticisi Reda Tekstil ile birlikte hazırladığı koleksiyon, “Ozhan Canaydın Genc Galatasaraylı konseptiyle” sunuldu. Tanıtımda Başkan Yardımcısı Adnan Ozturk ve kızı Yasemin Ozturk'le podyuma cıktı. Yonetim Kurulu Uyesi Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Cemil Albayrak'ın da modellik yaptığı defilede, urunleri unlu mankenler ve Galatasaray altyapısından sporcular tanıttı. Defilede down sendromlu cocuklar da yer aldı. Defilenin acılış konuşmasında Başkan Yardımcısı Adnan Ozturk 2012 yılının Galatasaray icin başarılı gectiğini dile getirerek, "Butun takımlarımızı kutluyorum ama ozellikle normal ligin 34 haftalık bolumunu lider tamamlayan ve bizce şampiyon tamamlayan futbol takımını, Fatih Hocamızı, ekibini canı gonulden kutluyorum" dedi. Ozturk, Turk futbolu ile ilgili sorunları buyuklere anlatmaktan yorulduğunu, bu nedenle cocuklar ve genclere hitaben yazdığı bir mektubu okumak istediğini ifade etti. Başkan Yardımcısı Adnan Ozturk, Turk futbolunun yonetimsel sorunlarına değindiği ve cocuklara yazdığı mektubunda şunları kaydetti: "Sevgili cocuklar, sevgili gencler, biz sporu yonetenler olarak aramızda sadece kufurle konuştuğumuz ve Turk toplumuna ve sizlere saygısızlık yaptığımız icin, tum spor dallarının, ozellikle sevdiğiniz futbolun, aslında durustce, mertce, yurek ve akılla oynanan bir oyun olduğunu sizlere gosteremediğimiz ve buna inandıramadığımız icin, cok sevindiğiniz veya uzulduğunuz maclar icin, sonradan, kafalarınızda soru işaretleri yaratıp, tereddudu oğrettiğimiz icin ozur diliyorum. İyiyi, doğruyu, guzeli sonuna kadar savunup, kotuyu anında cezalandırıp, sizlerin hayatından cıkartacak kadar guclu olamadığımız icin, salonlarda, statlarda, sizi ailelerinizle gerektiği şekilde ağırlayamadığımız, sizlere guzel ve eğlenceli sozlerle bezenmiş heyecan yerine, kufur ve nefret oğretmeye calışanlara engel olamadığımız icin ozur diliyorum. Sizlere, sporun centilmence rekabet olduğunun, hayatın guzelliklerinden birisi olduğunun değil de, sadece kavga, kufur, kumar ve şiddetten ibaretmiş gibi gosterilmesine izin verdiğimiz icin annenizle veya ablanızla mac gelmenizin, babanız, amcanız, dayınız, dedeniz veya ağabeyinizi stada sokmamayı, tuttuğunuz takıma verilen bir ceza olarak duşunduğumuz icin ozur diliyorum. Ruyalarınızda gorduğunuz, hayalini kurduğunuz sporcularında aslında bir zamanlar sizin gibi cocuk olduğunu anlayıp anlatamadığımız icin, Tanrı vergisi yeteneklerinizle yeteri kadar ilgilenmeyip, sizleri onlar gibi yetiştirmeye calışmadığımız icin, Turk olmayan sporcular icin milyar dolarlar harcarken, sizler icin spor okulları acmayı duşunmediğimiz, sizleri olimpiyatlara hazırlamayı unuttuğumuz, en doğal hakkınız olan fırsat eşitliğini vermediğimiz icin ozur diliyorum. Dun ve bugun yaptığımız ayıplar ve hataların bedelini odemeyip, gelecekte tum dunyada sizlere, şikeciler damgası vurduracak hareketler yapmayı duşunecek kadar bencil olabildiğimiz icin, asıl gorevimizin, sizleri yetiştirmek olduğunu unutup, kendi aramızda, kişisel hırslarımız icin kavga ederken, spora ve sporculara olan sevginize zarar verdiğimiz, hayal dunyanızı kirlettiğimiz icin, kafanıza şişe atılmasını engelleyemediğimiz, atıp kacanları bulamadığımız icin ozur diliyorum, Batuhan senden ozur diliyorum. Cocuklar, gencler, sizler umut demeksiniz, sizlerin olduğu yerde umutsuzluk, cirkinlik olamaz, olmamalı. Kendimizi, hatalarımızı duzeltmek, onur, gurur, şeref ve gercek liderliğin, spordaki anlamını sizlere oğretmek ve yaşatmak icin Galatasaray olarak, daha cok ve cesurca calışacağımıza soz veriyorum. Hepinizi gozlerinizden opuyorum." dedi. http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/13138.php __________________