Galatasarayın ilgilendiği Mevlut Erdinc transferinde onemli gelişmeler yaşanıyor. DIŞ HABERLER Yeni teknik direktoru Cesare Prandelli’nin isteği doğrultusunda hucum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray’ın listesinde ilk sırada Mevlut Erdinc yer alıyor. Gelecek sezon uygulanacak yabancı sınırlaması nedeniyle yerli yıldızlara yonelen sarı-kırmızılı yonetim, Mevlut’u ne pahasına olursa olsun kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. Futbolcunun menajeri ile goruşen ve her konuda anlaşan Galatasaray, Saint-Etienne’i ikna etmek uzere… Surekli fiyat yukselten Fransız ekibine son bir teklif sunan ve beklemeye gecen Galatasaray, transferde mutlu sona oldukca yakın… Saint-Etienne’in Hollandalı golcu Ricky van Wolfswinkel’i kiralaması da gelişmelerin olumlu olduğunu kanıtlıyor. TEKNİK DİREKTORU ACIKLAMIŞTI Gectiğimiz gunlerde Mevlut transferi ile ilgili acıklama yapan Saint-Etienne Teknik Direktoru Christophe Galtier “Forvete unlu bir futbolcu kiralayacağız. Bu ismin gelişi de Mevlut Erdinc’in takımdaki geleceği ile bağlantılı olacak” demişti.Galtier’in bu acıklamasının ardından Saint-Etienne’de yaşanan transfer gelişmesi Mevlut’un adım adım Turkiye’ye geleceği dedikodularını guclendirdi. Mevlut Erdinc transferinde sona yaklaşan Galatasaray’ın, milli futbolcuyu onumuzdeki gunlerde kadrosuna katması bekleniyor. MENAJERİ SOYLEMİŞTİ Mevlut Erdinc’in Galatasaray’da oynamak istediğini ifade eden menajer Alcicek, “Bizim icin şu anda ilk sırada Galatasaray var. St. Etienne ile sorunları cozersek transfer gercekleşecek. başka kuluplerden de teklif alıyoruz ancak bizim Galatasaray’a sozumuz var. 1 hafta icerisinde sonuc alamazsak diğer tekliflere bakacağız” dedi. Transferin şu ana kadar gercekleşmesinin nedenleri hakkında da bilgi veren Mevlut’un menajeri, “St.Etienne, transferin belirlenen bonservis ucretiyle gercekleşmesini istiyor, Galatasaray ise belirli bir miktar ve futbolcu takası teklif ediyor. yine de Mevlut’un Galatasaray’a yakın olduğumuzu soyleyebiliriz” diye konuştu. Kaynak: Acık Mert Korkusuz