Gunun Can Sıkan Haberi Bu Olacaktır... 'BAŞKA BİR TAKIMA...' 'Muslera gitmek istiyor' Galatasaray eski yoneticisi Turgay Kıran, Mevlut Erdinc ve Sinan Bolat transferleri hakkında konuştu. Galatasaray'ın eski ikinci başkanı Turgay Kıran, Mevlut Erdinc transferi konusunda onemli acıklamalarda bulundu. “Gurbetci oyuncunun Turk menajeri Arslan Alcicek'in daha once beni arayarak, milli futbolcunun Galatasaray'a transferi konusunda yardımcı olmamı istedi" diyen Kıran "Sanıyorum ki bu transferde Prandelli'nin son duşuncesini bekliyorlar. Başkan, Prandelli'nin de oluru gelir gelmez bu transfere son noktayı koyacaktır. Yani olur gelir gelmez bu transfer biter" dedi. Bu arada Porto'dan kiralanan Sinan Bolat transferini de değerlendiren Kıran, "Kendisine verilen rakamlara baktığınız zaman, dikkat cekici bir oran var. Normal bir ikinci kaleciye verilen paralar değil. Mac başı ciddi paralar veriliyor” dedi. Kaleyi Sinan alacak Kıran şoyle devam etti: “Demek ki birinci kaleci olarak duşunuluyor. Muslera gitmese dahi belki de yabancı hakkını diğer oyunculardan kullanmak adına, kaleyi Sinan'a verecek. Doğaldır ama ben Muslera'nın bu sezon başka bir takımda oynayacağını, kendisinin de boyle bir niyeti olduğunu gelen haberlerden duydum. Bunlar duyum, bekleyip goreceğiz; ama iyi bir kalecimiz var bu sezon." Kaynak : Webaslan __________________