Galatasaray'ın Antalyaspor'dan renklerine bağladığı Volkan Yaman, transferinin ardından kendisine olan ilginin arttığını soylerken, cocukluğundan beri Galatasaray taraftarı olduğunu kaydetti. Futbol Federasyonu'nun yayın organı TamSaha dergisinin Ekim ayı sayısına acıklamalarda bulunan Volkan, transferinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne adım atar atmaz bir medya ordusuyla karşılaştığını belirterek, ''Buyuk takımda beklentiler daha fazla oluyor ve bunun sorumluluğunu daha cok hissediyorsunuz. Bunun dışında kucukluğumden beri taraftarı olduğum bir takımın oyuncusu olmanın gururunu yaşıyorum. Babam Galatasaraylıydı ve ben de onun sayesinde Galatasaraylı oldum. Galatasaray Almanya'ya geldiğinde, babam beni mutlaka kampa gotururdu'' dedi. Galatasaray'da Ergun Penbe ve Hakan Şukur'e hayranlık duyduğunu anlatan Volkan, sarı-kırmızılı takıma transfer olmanın kendisine olan guvenini artırdığını kaydederken, ''İkinci Lig'den Milli Takım'a secilebilmek cok nadir olan bir şey. Fatih Terim hocama cok şey borcluyum. Beni Milli Takım'a cağırarak kendime inanmamı ve oz guvenimi yukseltmemi sağladı. Milli Takım oyuncusu olduğunuzda da 'Neden buyuk kuluplerde oynamayayım' diye duşunuyorsunuz elbette. Şimdi Milli Takım'a geldiğimde, Fatih hocama borcumu odemek icin de ekstra caba gosteriyorum'' dedi. Kaynak: AA
!***"Fatih hocaya cok şey borcluyum"***!
Galatasaray0 Mesaj
●61 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Galatasaray
- !***"Fatih hocaya cok şey borcluyum"***!