Galatasaray ile buyuk başarılar yaşayan ancak yeni sezon oncesinde sozleşmesi uzatılmayan Ergun Penbe, sarı-kırmızılı takıma teknik direktor olarak ya da başka bir mevkide hizmet etmeyi hedeflediğini soyledi. Spor hekimi Doc. Dr. Burak Kunduracıoğlu'na tedavi olan yıldız futbolcu Ergun Penbe, Galatasaray'dan ayrılmasının ardından bazı kişilere kırgın olduğunu belirterek, ''Ama ben o camiayı cok seviyorum. Ergun Penbe'yi Ergun Penbe yapan o camiadır. Kişilere olan kırgınlığım camiayı kesinlikle ilgilendirmez. Futbolumun son donemlerindeyim. Amacım Galatasaray'a teknik direktor ya da başka bir mevkide hizmet etmek'' diye konuştu. Gaziantepspor'a giderken ilk başlarda tedirginlik yaşadığını ifade eden milli futbolcu, ''Arkadaşlarım beni cok cabuk kabullendiler. Cok iyi bir arkadaşlık ortamı var ve Gaziantep halkı bani cok iyi sahiplendi. Cok fazla bir zorluk cekmedim. İstanbul'u bile ozlemedim. Boyle bir değişikliğe ihtiyacım varmış. Uzulduğum tek şey sakatlığım ve takımdan ayrı calışmam'' dedi. -''GALATASARAY İNŞALLAH BİZİ ARAMAZ''- Sarı-kırmızılı camiaya 13 yıl hizmet ettiğini kaydeden Ergun Penbe, ''Gelen gideni aratır diye bir laf vardır. İnşallah bizi aramazlar'' dedi. Seyircisiz oynamasına rağmen Galatasaray'ın cok iyi bir performans gosterdiğini anlatan Penbe, sozlerini şoyle surdurdu: ''Buyuk revizyonlar yapılmasına rağmen şu anda gayet iyi gidiyorlar. Ligde namağlup durumdalar. Demek ki Galatasaray doğru yolda. Onlara şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Cunku ben o camiaya 13 yıl hizmet ettim. Galatasaray'ın benim icin ayrı bir yeri var. Her zaman iyi durumda olmasını isterim. Bu tur değişiklikler her zaman olmuştur ve sadece Galatasaray'a ozgu bir durum değil. Bundan sonra da olacaktır, onun icin herkes hazırlıklı olsun. Bugun bizlere olan ileride şu an oynayan futbolculara olacaktır. Kurumlar kalıcıdır bizler gidiciyiz. Bizler emekciyiz, oraya en iyi şekilde hizmet etmeye calıştık. Kulupten gonul rahatlığıyla ayrıldım. En iyi şekilde hizmet ettiğime inanıyorum.'' Galatasaray Kulubu Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Muduru Adnan Sezgin'in, teknik direktor Feldkamp'a cok guvenerek takımın başına getirdiğini belirten Ergun, ''Şu anda takım zirvede ve Avrupa'da emin adımlarla ilerliyor. Demek ki teknik direktorluk konusunda doğru bir secim yapılmış'' dedi. -''YAZILANLAR CİZİLENLER EMRE'Yİ COK ETKİLEDİ''- Avrupa Şampiyonası grup elemelerindeki Turkiye-Macaristan macında, takım kaptanı Emre Belozoğlu'nun tribunlere yaptığı hareketi değerlendiren Ergun, ''Yazılanlar cizilenler Emre'yi buyuk olcude etkiledi ki boyle bir harekette bulundu. Yoksa Emre kesinlikle o yapıda birisi değil'' dedi. Malta macı sonrasında milli takımın uzerinde aşırı bir baskı oluştuğunu dile getiren milli futbolcu, şoyle konuştu: ''Ama ne olursa olsun bizler neticede Turk futboluna, milli takıma hizmet eden futbolcularız. Onun icin biz insanlara ornek olmak durumundayız. Sonucta 7'den 77'ye insanlar sahada sizi izliyorlar. Hal ve hareketlerinizle ornek olmak zorundasınız. Emre'nin o hareketi tabiki yanlış o da bunun farkında. İnanıyorum ki bundan sonra boyle bir şey yapmayacaktır, o da pişman olmuştur. Emre aşırı hırslı bir insan. Tepkisini hemen gosteriyor. Mesela bana baktığınızda ben ofkemi kontrol edebiliyorum. Emre ya da Hasan Şaş oyle değil. Hemen tepkilerini ortaya koyuyorlar. Emre ile uzun yıllar beraber oynadık. Olumsuz olaylara denk geldiğini duşunuyorum. İcinde kotuluk olmayan, yardım etmeyi cok seven bir karaktere sahiptir.'' -''İLK 6 HAFTADA LİGDE İYİ FUTBOL YOK''- Super Lig'de geride kalan 6 haftada takımların cok iyi bir futbol sergileyemediğini savunan Ergun, hucumdaki organizasyonlar ve girilen pozisyonlar acısından Galatasaray'ın on plana cıktığını soyledi. Ligin cok uzun bir maraton olduğunu vurgulayan Ergun Penbe, ''Fenerbahce, Beşiktaş ve Trabzonspor, Galatasaray'ın epey arkasındalar. Fenerbahce gecen sezon da lige kotu başlamıştı. Ama daha sonra toparladı. Gonlumden gecen Galatasaray'ın şampiyon olması ve Gaziantepspor'un ligi iyi bir yerde bitirmesi'' dedi. -ERGUN'UN SAKATLIĞI- Gaziantepsporlu futbolcunun sakatlığı hakkında bilgi veren Doc. Dr. Burak Kunduracıoğlu, ''Kasığında 6 santimetreye yakın bir odem var. Bir de kısmi bir yırtık tespit ettik. Tedavisine başlayalı 5 seans oldu. Şu anda sportif rehabilitasyon egzersizleri yapıyor. Tahmin ediyorum takımla birlikte calışmalara başlayacak'' diye konuştu. Kaynak: AA
!***Ergun'un hedefi!***!
Galatasaray0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Galatasaray
- !***Ergun'un hedefi!***!