Hakan Şukur gibi Feldkamp'ın 'hışmına' uğrayan Lincoln zor da olsa olayın şokunu atlattı . Kısa surede sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Brezilyalı futbolcu, teknik direktor Feldkamp'ın bu kararının ardından G.Saray'dan ayrılmayı bile kafasına koydu. Kadrodışı kaldığı haberini alır almaz yoneticileri arayıp, "Artık Feldkamp ile calışamam. O varsa ben yokum" diyen ve sadece kampı değil Turkiye'yi terk etmek icin bavullarını bile toplamaya başlayan Lincoln; başkan yardımcısı Adnan Polat ve sportif direktor Mustafa Turgun tarafından zorlukla ikna edilebildi. SEZGİN: KARARI ANLATAMADIK Siniri uzun sure yatışmayan Lincoln, "Arkadaşlarım ve akrabalarım daha onceki kamplara da gelmişti. Akrabalarım benden mac bileti almak icin ziyarette bulundu. Brezilya'dan gelen adamlara '30 dakika sonra gidin' mi deseydim? Hicbir zaman disiplinsiz bir futbolcu olmadım. Brezilya'da kamp diye bir şey yok. Almanya'da ise mactan bir gun once kampa giriyoruz. Hocanın kararını anlamadım. Hayatımda boyle bir şey gormedim. Bir daha boyle bir şeyle karşılaşırsam, ceker giderim" tehdidini savurdu. Bu arada Futbol A.Ş. Genel Muduru Adnan Sezgin'in, "Lincoln'e kararı acıklamak uzun surdu. Kadrodışı kalmasının nedenini bir turlu anlatamadık" diyerek Brezilyalı futbolcunun icine duştuğu ruh halini de ozetledi. Ote yandan Brezilyalı yıldız, dun akrabaları ile Akmerkez'de alışveriş yaparak stres attı ve olayı unutmaya calıştı. kaynal:Sabah __________________