Beşiktaş derbisi oncesi Lincoln ile birlikte kadro dışı bırakılan Hakan Şukur dun Kalli ile goruşerek son sozunu soyledi: 'Uygun gorurseniz bırakacağım...' ‘Artık cok yıprandım’ Galatasaray'da sular durulmuyor... Kalli’nin disiplinsiz hareketleri nedeniyle Beşiktaş derbisi oncesinde Lincoln ile birlikte kadro dışı bıraktığı Hakan Şukur’un, futbolu bırakma kararı aldığı iddia edildi. Karl Heinz Feldkamp ile dun yaklaşık 1 saat suren cok ozel bir goruşme yapan Kral’ın, “Artık cok yıprandım. Uygun gorurseniz futbolu bırakmayı duşunuyorum. Bundan sonra aileme daha fazla vakit ayırmak niyetindeyim” dediği oğrenildi. Alman hocanın, Milli oyuncunun bu sozleri karşısında hicbir yorumda bulunmadığı, konunun yonetimle birlikte yapılacak zirve sonrası netlik kazanacağı bildirildi. Sabri: Hatadan donulsun Futbol A.Ş. Muduru Adnan Sezgin’in, “Ceza sadece bu macla ilgili. İkisi de yarın (bugun) takıma katılacak” sozlerine karşın, Hakan Şukur ve Cassio Lincoln dun sahaya inmeyip salonda calıştı. Yonetim, Karl Heinz Feldkamp’ın arkasında dururken; futbolculardan Sabri’nin sozleri de cok tartışılacak cinstendi: “Hakan Şukur ve Lincoln bu takımın vazgecilmezleri. Umarım bu hatadan donulur.” Sarı-Kırmızılı taraftarlar ise bu konuda ikiye bolundu. galatasaray.com’daki ankette yuzde 43.8’lik kesim ‘cesur ve doğru bir hamle’ derken; yuzde 43.9 ‘gereksiz bir risk’ şıkkını işaretledi. ‘Kabul edilemez bir hata’ diyenlerin oranı ise sadece yuzde 12.3... __________________