HAGİ gelince ne fark etti?
Galatasaray0 Mesaj
●53 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- HAGİ gelince ne fark etti?
-
12-10-2019, 05:41:58Kayıtlı ÜyeArkadaşlar Hagi'yi takımın başında gorunce en cok sevinenlerden biri de benim.Cunku bizden buyukler nasıl ki Tanjulardan Metin Oktaylardan bahsediyorlarsa benim yaş grubumda HAGİ'lerden B.Korkmazlardan,Tugaylardan,Hakan'lardan bahsediyor. Hagi'nin kulubumuze olan baglılıqını tartışma cahilliqine girenlerden degilim ancak şoyle de bir gercek var ki BİZ ARTIK GOL ATAMIYORUZ! Bana sakatları bahane etmesin hickimse! Hagi takımı oylesine DEFANSİF VE KORKAK oynatıyor ki anadolu takımları bile bizden daha atak futbol oynuyor! OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİNDEKİ ACEMİLİĞİ beni katil edecek zaten! Ya bunu tum futbol yorumcuları da benim gibi sadece futbolla ilgilenen kişiler bile soyluyor ki aslında bu takım cok guzel ofans futbolu oynar! Her macta vitaminsiz Emreyi sokuyor oyuna Cocuqu uflesen duşecek anla daha hayır yok bundan sana daha ne diretip macı riske sokuyorsun! Cıkar O MUHTEŞEM ORTASAHAMIZDAN(!) bi adam koy Batdal'ı Pino'nun yanına ol cift forvet! Bunu akıl edemiyor mu anlamıyorum ki! Sizin duşunceleriniz neler? Sizce Hagi futbolculuqundaki kadar teknik adamlıqında da zeki bi adam mı? __________________