Alıntı:
Hem de ne temiz oynamayan keriz.. Şaka tabi sonra uyarı alıyoruz..
Alıntı:
adam attı.. 1.50 oran temiz
Alıntı:
İddia da 1.55 Oran vardı Kapan Kaptı Ben Olsam Evi Satar Basardım gelicek Parayla Aynı Evi Alırdım Ustune birde Araba cekerdim
Alıntı:
Burak Yılmaz Yok ama Bizim Elmanderimiz var : ) Bizim Uefa'mız var ( artık rengi kuf tutmuştur kesin ) Bizim Drogra'mız Sneijder'imiz var diyorlar. Bizim Guti'miz Q7'miz Ferdi'miz varken Uefa'yı alamadık ? Siz 2 kişiyle Şampiyonlar Liginin hayalini kurdunuz ya. Yarın Reklamlar bitiyor iyi seyirler Turkiye'm !.
Ulan Sizin Takımınızda Q7'nin yanında Veli oynuyordu lan siz kimsiniz gidin Atletico'dan 4 yiyin gelin. Alıntı:
Toki arenada da şansları yok normalde ama şimdi şike olayları var mac tahminim berabere bitecek sonra da gassaraylılar sevinecek gariplerim yenilmedik diye.. Ne yapsınlar yazık
Alıntı:
Fatih Terim artistini bu macta gormek lazım
Alıntı:
Aman efendim kimler gelmiş kimler gemiş hoş gelmişler sefa getirmişler 2. YUVALARINA.. Adamlar antrenman yapacağı yerde rengini belli etmiş zaten adamsınız kralsınız kartalsınız.. Elin fransızlarına guzel bi ders daha verelim Real im.. Ronaldo-Modric-Benzema-Mesut-Di Maria şov izleyelim gorelim geselilerde sadece izlyor zaten.. #HalaMadrid.. O zaman neymiş para kazanmaya devam..
Mukemmel bir şov izlediniz ama sanırım Mesut-Benzema-Modric-Di Maria ve Ronaldo'dan değildi şov. Alıntı:
Şimdi "BİZ REAL MADRİD'E 3 ATTIK TAMAM MIIĞĞĞ??" diyecekler
Biz daha oncede 3 attık sen rahat ol. Alıntı:
haha yenı fark ettım toplam skor u kaldırmıslar koseden D: Alıntı:
belki 2 haneli skoru alacak yeni bir skorboard hazırlıyor teknik ekip bilemeyiz

Alıntı:
Madrid iyi antreman yapıyor bu akşamda..
Alıntı:
Real Madrid icin iyi bir antrenman macı oluyor.
Alıntı:
Tam bir antreaman macı
Alıntı:
Galatasaray atamaz gol felan. Gercekten iki takım arasında ucurum kadar fark var Alıntı:
Oyle deme renktaş Galatasarayda Ronaldo 2 var:''Burak''

Alıntı:
Yani bu ozguven neyin nesi ? Neyinize guvendiniz