Turkiye Futbol Direktoru Fatih Terim, A Milli Takım'ın Fransa'da EURO'2016'yı bitirdikten sonra Galatasaray'ın başına gececeği yonundeki iddialar uzerine ilk kez acıklama yaptı. Fatih Terim, "Galatasaray'da o kadar başarılı işler yaptım ki herhangi bir şeyi ozlemem icin bir sebep yok. 8 sene calıştım 6 kez şampiyon oldum. Arada Super kupalar aldım. Ben tamamen Milli takıma konsantreyim. Galatasaraylıların da buraya saygı duyacak kadar beni ve Galatasaray'ı sevdiklerinim biliyorum. Ben Galatasaray'ın yaşayan efsanelerinden biriyim. Divan uyesiyim, eski futbolcusuyum, tarihteki en onemli hocalarındanım. Bundan daha doğal ne olabilir. Bizi bazı şeyler acıtsa da incitse de camiamıza sırtımızı donecek halimiz yok" dedi. SİNYALİ VERDİ Galatasaray'la goruşebileceğinin sinyalini veren Terim, "Galatasaray başka bir şeydir. Bir şey olursa paylaşırız. Gerekirse de goruşurum. Hicbir sorun olmaz. Bundan medeni bir şey olmaz. Cıkar doğruları soyleriz ama şu anda benim icin varsa yoksa Turkiye ve Fransa'dır. Bundan başka bir şey yok." diye konuştu. Gazeteler __________________