900. galibiyet!!!!!!!!
Galatasaray0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Galatasaray
- 900. galibiyet!!!!!!!!
-
12-10-2019, 05:33:59Kayıtlı Üyeselam butun fenerbahceli arkadaşlara ben bir beşiktaş taraftarı olarak hatta koyu bir beşiktaş taraftarı olarak burada fenerbahcenin 900. galibiyetini tebrik ediyorum gercekten guzel futbol ve guzel bir galibiyet aldı fenerbahce ama ne var ki 3 buyukler diye adlandırılan beşiktaş fenerbahce ve galatasaray kuluplerinin başkanları kim olursa olsun neticede insandır ve mac esnasında bir kac kendini bilmez fenerbahce taraftarının actığı pankart cok yersiz ve de insanlık dışı olarak kabul etmenizi beklerdim ve de baktım ama goremedim bir kınama yazısı bile yazmamışsınız bence bu konuya sadece fenerbahceli arkadaşlar değil aynı zamanda galatasaraylı ve de beşiktaşlı arkadaşlarında bana katılacaklarını biliyorum saygısızlar tarafında olmayalım bir buyuk kulubun başkanına yapılan bu terbiyesizliği (ki bu buyuk başkan fenerbahcenin galibiyetinde fenerbahceyi alkışlamış bir başkan) affetmeyelim!!! [IMG]http://img240.**************/my.php?image=30rn2.jpg[/IMG] __________________