***Bomba Haber*** Bizim statta final oynarlar=AZİZ yıldırım
Galatasaray0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Galatasaray
- ***Bomba Haber*** Bizim statta final oynarlar=AZİZ yıldırım
-
12-10-2019, 05:32:02Kayıtlı ÜyeAziz Yıldırım? Bizim statta final oynarlar Şimdi yazacağım olay "Yok canım daha neler" denilecek turden. Ben de duyunca inanmakta gucluk cektim ancak anlatan Aziz Yıldırım'a cok yakın birisi. Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası yapılan bir sohbetten. Aziz Yıldırım, arkadaşlarıyla yemek yerken laf Galatasaray'a geliyor. Fenerbahce Başkanı Aziz Yıldırım "Galatasaray bu futbolu oynamayı surdurebilirse korkarım ki, bizim statta final oynar" diyor. Bu cumle bana aktarılınca inanmadım. Fenerbahceli dostumuz, "Emin ol boyle dedi" diyerek iddiasını surdurdu. "Ben bunu yazarım" dedim. "Sakın yazma. Başkan bunu dost meclisinde soyledi. Resmi goruşu boyle olmaz" dedi gulerek. "Elbette ki, resmi goruşu oyle olmaz ama bunu bir yerde soylemiş olması bile onemli. En buyuk rakibimizin Başkanı oyle diyorsa bu hem rekabette bir milattır. Hem de Aziz Yıldırım'ın imajıyla ilgili buyuk bir gelişmedir" dedim. Fenerbahceli dostum "Abi yazma" dedi. Ama ben duramadım. Kusura bakmasın. Kaynak haberturk-fatih altaylı Tesadufen kadıkoydeyiz napalım. Arkadaşlar dikkat konu kilitlenmsesin... __________________