Bir on bilgi Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Fırat Ozkurt
Yonetim acıkladı transfer yok

Lazovic: PSV'nin golcusu "Kulubumun sorun cıkaracağını sanmam Eğer G.Saray beni istiyorsa transfer ocakta bitebilir" dedi. GELİN GORUŞELİM Bir sure once Galatasaray'ın transfer listesine giren PSV Eindhoven'ın golcusu Danko Lazovic, sarı-kırmızılı yoneticilere seslenerek "Ben masaya oturmaya hazırım. Kulubumun de sorun cıkaracağını sanmıyorum. Şartlarda anlaştığımız taktirde ocak ayında bu transferin gercekleşmemesi icin hicbir engel yok" dedi. MALİYETİ AZALDI Yıldız futbolcunun bu sozlerini, "Bonservis ucretini indirme konusunda, kulubunu ikna etmiş gorunuyor" diye yorumlayan G.Saray yonetiminin harekete gecmeye hazırlandığı oğrenildi. Yoneticiler, daha once yaptıkları temasta Lasovic icin 4 milyon euro isteyen PSV'nin bu rakamı 3 milyon euro'ya cekmeye hazır olduğunu duşunuyor. Golcu futbolcunun, Hollanda kulubuyle sozleşmesi 2012 yılında sona erecek. http://turkspor.net/default.asp?o=1&id=45942 Juninho: Juninho'nun Galatasaray ile anlaştığı haberleri yeni değil.. Gecen sezonda da 33 yaşındaki frikik ustası ile sarı kırmızılı takımın anlaşma sağladığı haberleri manşetleri suslemişti.. işte o haberlerden birisi tarih 10 MAYIS 2007 manşet GALATASARAY YILIN BOMBASINI PATLATTI.. GALATASARAY DA JUNINHO BOMBASI.. HABER İSE ŞOYLE... G.Saray, Lyon'da oynayan 'Reis' lakaplı Juninho ile anlaştı. Orta sahada gorev yapan 32 yaşındaki Brezilyalı futbolcu takımını bir maestro gibi yonetiyor. FRİKİKLERİ MUTHİŞ G.Saray yılın transfer bombasını patlatıyor. Sarı-kırmızılılar Hagi'den bu yana cozemedikleri 10 numara sorununu Brezilya Milli Takımı'nda da oynayan Pernambucano Juninho'yu alarak halletmek uzere. G.Saray Başkanı Ozhan Canaydın'ın "Cok onemli futbolcularla goruşuyoruz" lafının arkasındaki yıldızın Fransa'nın Lyon takımında oynayan Juninho olduğu ortaya cıktı. Bu sezon 41 macta 12 gol atan sambacı ozellikle frikikleriyle tanınıyor. RENATO DA LİSTEDE G.Saray yonetiminin futbolcu ile yaptığı ilk goruşmelerin olumlu gectiği ve tarafların el sıkıştığı belirtiliyor. Orta alanda gorev yapan Juninho'nun lakabı 'Reis'. Takımını bir maestro gibi yoneten Juninho, 32 yaşında ve 1.78 boyunda. Yonetim, Juninho'da son anda kriz cıkarsa Flamengo'da oynayan Renato Augusto'ya yonelecek. Yeni 'Kaka' olarak lanse edilen Renato, G.Saray'a gelmeyi kabul etti. Oyuncu 1988 doğumlu. fotomac Şimdi ara transfer ve Juninho'nun G.Saray ile anlaştığı bir kez daha manşetleri susluyor.. Peki Galatasaray Juninho ile goruştu mu? Turkspor.net e gelen bilgiler arasında boyle bir bilgi yok.. Yalnız Juninho'nun Brezilyalı olmasından dolayı haberlerde ilginc bir tesaduf var.. TURKSPOR.NET ACIKLIYOR.. GALATASARAY HANGİ ULKEDE.. Galatasarayda futbolun patronlarının adresi BREZİLYA.. son 15 gundur FLORYA BREZİLYA trafiği bi hayli yoğunlaşmış durumda.. Galatasaray'ın iki Brezilyalı futbolcunun peşinde olduğu bize gelen son bilgiler arasında.. Ancak G.Saray yonetimi Beşiktaş macına kadar bir toplantı yapıp durum değerlendirmesi yapmayacak. Beşiktaş macından sonra toplanan bilgi ve verilere gore transferde hareket planı belirlenecek.. Turkspor.net olarak şunu kesin soyleyebiliriz.. Galatasaray ara transferde iki Brezilyalı getirmenin peşinde.. http://turkspor.net/default.asp?o=1&id=45855 __________________