Galatasaray Teknik Direktoru Georghe Hagi, Manisaspor macı oncesinde sarı kırmızılı taraftarlara umit dolu mesajlar verdi. G.Saray'ın her gecen hafta daha iyi olacağını ileri suren Hagi sozlerini şoyle surdurdu: "Takımımızın durumunda bir değişme yok. Zor bir mac bizi bekliyor. Kazanmaya hedefliyoruz. Sadece kendi takımımızı duşunuyoruz. Sakatlıklarda bir değişiklik yok. Sadece Aykut duzeldi takımla calışmaya başladı. Hakan Balta'da haftaya katılacak. Eksiklerimiz donerse iyi olur. Ama şu elimizdeki şartlar icinde de en iyisini yapmamız gerek." Hagi son gunlerde medyada cıkan transfer haberleri ile ilgili ise şu acıklamayı yaptı: "Basında transfer haberleri duyduk. Bunların hicbiri doğru değil . Ama normal karşılıyorum Devre arası yaklaşıyor ve transfer donemi başlayacak. Emenike'yi istemedim. Henuz transfer icin zaman erken. Hala takımı ve kadroyu tanımaya calışıyorum. Transfer gerektiğinde de başkanımız ve Adnan Sezgin ile birlikte oturup konuşacağız." Turk futbolunun son durumu hakkında sorulan soruya ise Hagi şu cevabı verdi: "Turk Futbolu'nda olumlu gelişmeler var. Takımlar guclenmiş. Guzel statlar yapılıyor. Kalite artıyor. Şampiyonluk icin bircok takım mucadele ediyor. Bu da ligin cekişmesini ve kalitesini artırıyor. Bizim şampiyonluğumuz icin birşey diyemem. Biz her macı kazanmak istiyoruz. Bu amacla sahaya cıkacağız." Hagi takımının her gecen gun olumlu ilerleme kaydedeceğini ileri surerek sozlerine şoyle devam etti. "Her gun ilerleme kaydediyoruz. Bireysel performans ve grup olarak bir ilerleme kaydediyoruz. İlerde oynayacağımız macları kazanınca ozguvenimiz daha da artacak. Şu anda takımdan memnunum. Trabzon'daki mağlubuyeti fazla hazmedemedim Ama futbol bu. Kaybedince de cok iyi analiz yapıp baştan başlaman gerekiyor. Takımda her futbolcumun kendini aşarak takıma katkıda bulunması gerekiyor. Her zaman oyuncu kendisini gostermek icin antrenmanlarda arzu ve isteğini ortaya koymalıdır. Muşterek bir felsefe icinde bir oyun ortaya cıkarmak ve oyuncularımızın performansını artırmak icin ben buradayım. Hepsi biliyor ki iyi durumda değiliz. Oyuncularımın hepsinin elini taşın altına koyarak herşeyini vermesini istiyorum." "Yeni stadı gidip goreceğim. Şu anda takımı tanımak icin o kadar fazla mesai harcıyorum ki vakit bulamadım. Biliyorum ki stadımız 5 yıldızlı olacak Ve oraya 5 yıldızlı bir takım olarak gitmek istiyoruz. Sadece Turkiye'de değil, Avrupa'da da başarılı olacak bir takım kurmak istiyorum. Hayatta tesadufe bağlı kalan hicbirşey yok. Herşey plan organize ve stratejiye bağlıdır. Her zaman, her mac icin 3 puanı hedefliyoruz. Biliyoruz ki, rakibimiz de iyi ama biz ondan daha iyi oynayarak kazanmayı hedefliyoruz. Hemen puana ihtiyacım olduğu icin futbolun iyi ya da kotu olmasını şu aşamada onemsemiyorum. Şimdi sonuc onemli sonra iyi futbol da gelecek. Yoneticilerimizle hep birlikte calışarak takımı yeniden inşa edeceğiz. Sayın başkanımızın bana verdiği bir sorumluluk var. Transferde yapılanma icin tek başıma calışmıyorum. Yonetici ve teknik kadro ile birlikte buna karar vereceğiz . Herkesin bir fikri var ve o ortak fikirlerin G.Saray'ın lehine kullanılması gerek. Baros'un takıma gelmesini ben de bekliyorum. Kulup doktoru ile goruştum. İlk başta sakatlığının suresinin kısa olacağını duşunuyorduk. Tekrar nuksetti ve maalesef sure uzadı. Şu anda kesin ne zaman doneceğini bilmiyorum. Son 5-6 mac icin Baros'a guveniyordum. Ama olmadı. Bizim icin onemli bir oyuncu maalesef takım dışında kaldığı her hafta fiziksel formu da duşuyor. " Fanatik. __________________