Yeni Otobusumuzun Lansmanı Yapıldı
Galatasaray0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Galatasaray
- Yeni Otobusumuzun Lansmanı Yapıldı
-
12-10-2019, 05:28:43Kayıtlı ÜyeGalatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın seyahatlerde kullanacağı yeni otobusun lansmanı Turgay Vardar Basın Odası’nda gercekleştirildi. Tanıtım toplantısına Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Sportif Direktoru Adnan Sezgin ile Teknik Direktor Gheorghe Hagi’nin yanı sıra Anadolu Ulaşım A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş ve MAN Kamyon ve Otobus Ticaret A.Ş Ust Yoneticisi (CEO) Tuncay Bekiroğlu da katıldı. Lansmanda konuşan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Sportif Direktoru Adnan Sezgin, bu ortaklıkta Anadolu Ulaşım A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, MAN CEO’su Tuncay Bekiroğlu ve emeği gecen herkese teşekkur etti. Adnan Sezgin’den sonra konuşan Anadolu Ulaşım A.Ş. Yonetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş ve MAN CEO’su Tuncay Bekiroğlu da goruşlerini belirttiler. Son olarak konuşan Teknik Direktor Gheorghe Hagi ise “Takım otobusu her maca takımı gotureceğinden rahat ve konforlu olması onemli. Otobuste her turlu konfor sağlandığından ben de teşekkur ederim. MAN Firması onemli bir firma. Turkiye’de de yurtdışında da onde gelen bir marka. Otobusle seyahat ettik, gercekten cok guzel ve konforluydu, ama benim oturduğum koltuk o kadar buyuk ki ben orada kucuk kalıyorum. Kaliteli bir otobus olduğu icin teşekkur ediyorum, umit ediyorum ki takım olarak bizi başarılara ve galibiyetlere taşır” dedi. Teknik Direktor Gheorghe Hagi’nin konuşmasının ardından basın toplu fotoğraf aldı ve toplantı sona erdi. Galatasaray.org __________________