Hakan Şukur'den tarihi itiraf
Galatasaray0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Hakan Şukur'den tarihi itiraf
-
12-10-2019, 05:27:17Kayıtlı ÜyeHakan Şukur “İlk golumu Fener’e attım ilk teklifi de Fener’den aldım. Kadıkoy’de bir otelde misafir edildim. İki kulubun anlaşması icin beklerken sıkıldım, 3. gun ayrıldım. O donem Fener’e gidebilirdim” dedi Şike davasında tutuksuz yargılanan Yavuz Ağırgol’un onceki gun yapılan duruşmada ortaya attığı “Hakan Şukur’u otelde saklıyordum. Bir işim cıkıp ayrılınca Hakan gitmiş. Yoksa Fener’deydi” iddiası efsane golcu tarafından doğrulandı. Konu ile ilgili olarak HABERTURK’un sorularını yanıtlayan Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şukur, “Sakaryaspor forması altında ilk golumu o yıllarda kalesini Schumacher’in koruduğu F.Bahce’ye attıktan sonra transfer teklifi geldi. Bir sezon once Sakarya’dan F.Bahce’ye giden Oğuz abi (Cetin), ‘iyi futbolcu, mutlaka alın’ diye beni tavsiye etmiş. Eğer o donem iki kulup anlaşsaydı ve ben de isteseydim F.Bahce’de olacaktım” dedi. ‘BABAM İSTEDİ, BEN PEK NİYETLİ DEĞİLDİM...’ Hakan Şukur, babasının koyu bir F.Bahceli olması, babasının arkadaşı olan Serkan Acar’ın da araya girmesiyle ikna edilerek Yavuz Ağırgol tarafından Kadıkoy’de bir otelde uc gun boyunca misafir edildiğini belirtip “Tabii o zamanlar profesyonel sozleşmem olmadığı icin F.Bahce’nin once Sakaryaspor’la anlaşması gerekiyordu. Babam F.Bahce’ye gitmemi isterken ben ise G.Saraylı olduğum icin pek de istekli değildim acıkcası. İki kulubun anlaşması icin uc gun boyunca otelde beklerken sıkıldım ve ayrılıp Sakarya’ya geri dondum” diye konuştu. “HAYALLERİMİ SUSLEYEN G.SARAY’A GİTTİM” Kulupler anlaşamayınca bir sezon daha Sakarya’da oynayıp Bursaspor’a transfer olduğunu hatırlatan Şukur, şoyle devam etti: “Oradan da hayallerimi susleyen G.Saray’a geldim. Dedikleri gibi eğer o donem yine buyuk camilarımızdan biri olan F.Bahce’ye de gidebilirdim. Ama nasibimiz boyleymiş. Sonraki yıllarda da F.Bahce’den bircok kez teklif aldım, ama kabul etmeyerek G.Saray’da kaldım.” (Erhan Telli / Haberturk) __________________