Necati attığı gol icin ne dedi?
Galatasaray0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Necati attığı gol icin ne dedi?
-
12-10-2019, 05:27:08Kayıtlı ÜyeGalatasaray'ın Orduspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada acılış golunu atan Necati Ateş, macın ardından acıklamalar yaptı. 31 Mart 2012 Cumartesi - 21:23 Sporx.com Galatasaray'ın Spor Toto Super Lig'in 33. haftasında oynadığı Orduspor'u 2-0 mağlup ettiği macın ardından ilk golun sahibi Necati Ateş yayıncı kuruluş mikrofonlarına acıklamalarda bulundu. Gaklibiyet hakkında konuşan ve takımın son durumunu değerlendiren golcu oyuncu, "Bu muhteşem statta boyle bir guzel gol attığım icin mutluyum. Derbide berabere kaldık ve kazanmak zorundaydık. Puan farkını artırmak istiyoruz. Super finale boyle girmek istiyoruz. 8 ya da 9 mactır yenilmiyoruz. Bu cok onemli. Yenilmemeyi her zaman kenara koymamız lazım. Rahat bir galibiyet aldık. Taraftarlara teşekkur ediyorum" dedi Attığı gol hakkında sorulan soruyu cevaplayan Necati, "Gercekten guzel gol olmuş. Ben de şimdi izliyorum. Kazanmamız lazımdı kim atarsa atsın farketmez" sozleriyle acıklamasını noktaladı. __________________