Mourinho`dan COK KONUŞULACAK Acıklama
Galatasaray0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Mourinho`dan COK KONUŞULACAK Acıklama
-
12-10-2019, 05:21:06Kayıtlı ÜyeReal Madrid'in teknik direktoru Jose Mourinho ve futbolculardan Fabio Coentrao , Galatasaray macı oncesi once NTVSpor'a ozel bir roportaj verdi ve ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Portekizli teknik adam Galatasaray'ın kazanma duygusuna sahip bir takım olduğunu belirterek İspanya'da olduğu gibi İstanbul'da da macı kazanmak icin sahaya cıkacaklarını soyledi. İşte Mourinho'nun acıklamalarından satırbaşları: "KAZANARAK BURADAN AYRILMAK İSTİYORUZ" "Ceyrek finale gittiğinizde tum takımlar iyidir. Tabi Barce real beklemiş olabilir. Biz ceyrek finalde olmayı hak eden başka bir takımla eşleştik. Sizin de bildiğiniz gibi bu konuda da son derece ciddiydim. Kayseri de macı seyrettim. GS ye buyuk saygı duyduk ve 3-0 kazandık. İyi başladık ve erken golu bulduk. Aynı seiklde bu mac icin de buyuk saygı duyuyoruz. Yarı finale gitmek istiyoruz ama bunu yaparken kazanmak da istiyoruz." "TANIDIĞIM İSİMLER VARDI" "G.Saraylı futbolcuları, yonetimi ve teknik heyeti Kayseri'de gormek guzeldi. Benim oyuncularım ve arkadaşlarımdı. Muslera ve Melo'yu Riera'yı Eboue'yi zaten tanıyordum. Fatih Terim'i yıllardan beri tanıyordum. Onları gorduğum icin mutluydum onların da beni gordukleri icin mutlu olduklaırnı gorduk." "SNEIJDER'İN SOZLERİ" "Sneijder mac oncesi futbolda arkadaşlar yoktu diyordu. Bu zaten futbolun doğası mactan sonra yeniden arkadaşız. Genelde butun oyuncularımla ilişkimi devm ettirim." "İLK MACIN HAKEMİ BENCE İYİYDİ AMA BURAK'IN POZİSYONU..." "Bence hakem iyi bir performans gosterdi. Tabi hataları vardı. Penaltıydı Burak'ın pozisyonu. Ama genel olarak kotu değildi ama Fatih'i anlayabiliyorum. Mutlu olmaması cok normal ama futbol bu. Bunlar oluyor. Tum maca baktığımda iyi olduğunu soyleyebilirim." TERİM YORUMU "Onunla karşılaştığımda bana cok iyi davranıyor. Tabi bu dostluk yıllar icerisinde gelişti. Onunla aramda bir bağ olduğunu dUşunuyorum. Umarım her şey onun istediği gibi olur. Onu seviyorum, onun da beni sevdiğini biliyorum." "PEPE OLMAZSA ALBIOL OLABİLİR" "Son macta Pepe'nin bir sakatlığı vardı. Bu şuphe halen devam ediyor. Onun yerine Albiol da oynayabilir. İkisi de yeterli o nedenle bir fark gormuyorum. Kadromuzda iyi futbolcular var. Bu nedenle başka mevkiden bir oyuncuyu savunmada duşunmuyorum. Pepe yoksa Albiol oynayacaktır."" 4 KALECİ GETİRMESİNİN NEDENİ? "Bir tane kalecimizin tek başına kalmaması, antrenman yapması icindi. Biz diğer macları da duşunuyoruz. Kalecilerin antrenman yapabilmesi icin boyle bir uygulama yaptık." "OYUNCULARIMA ŞU MESAJI VERDİM..." "Bu sabah yaptığımız toplantıda oyuncularıma şu mesajı verdim; 3-0 kazanan bir takım 3-0 kaybedebilir. Onlara soylemek istediğim bu macta herşeyin olabileceği. Bu şekide hazırlanmalıyız." "GS ilk macta 4 defansla başlayıp sonra 3'e dondu. Biz de farklı oyun şekillerine calıştık. Cunku yarın surprizle karşılaşmak istemiyoruz." İKİNCİ MACLAR DEĞERLENDİRMESİ "Genelde berabere kalan takımlar ortada olan takımların maclarydı. Juventus ile Bayern arasındaki mac daha farklı olacaktır. İki ekip de şampiyonluğa oynuyor. Bu nedenle farklı olacaktır." Webaslan Ozellikle penaltı yorumu bazı arkadaşlara "kapak" niteliğindedir. Mourinho bile itiraf etti. __________________