Sergen'den Fatih Terim'e Destek
Galatasaray0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Sergen'den Fatih Terim'e Destek
-
12-10-2019, 05:21:01Kayıtlı ÜyeFatih Terim’i 17-18 yıldan bu yana tanıyorum. Hırslı, agresif, duygularını fazla saklamayan, kenarda takımıyla butunleşen bir motivasyon ustası. Kim ne derse desin Turk antrenorluğunde cığır acmıştır. Değerini bilmek ve duayen hocaya daha ılımlı yaklaşmak gerekir. Egoları şişik bir 4. hakem cıkıyor, cocuk azarlar gibi “Otur, kalkma” diyebiliyor. Fatih Terim bu muameleye maruz kalmışsa, ne derse haklıdır benim gozumde... Ya Suleyman Abay’a ne demeli?.. Hakemler, oyuncu ve teknik direktorleri sahada tutmak icin mi, atmak icin mi varlar? Artık Terim’i tribune gondermeyi marifet gormeye başladılar. Fatih Hoca’yı tanıyorum. Eğer “Bir şey yapmadım” diyorsa, yapmamıştır. “Suleyman Abay, daha once 4. hakemken kafayı takmıştı” diyor. Sahada aynı şeyi yapan Mersinli oyuncuya kart gosteremezken, kenarda topu yere vuran Terim’i tribune gondermek deli sacması. Kimse bana kural değişmiş martavalını anlatmasın. Topa vurma eyleminin Hamit’e mi, kendisine mi olduğunu anlamak icin hakemin Terim’in beynini okuması lazım. Bu da olamayacağına gore, geriye tek şık kalıyor; art niyet... Kesin art niyet vardı. Ondan sonraki taşkınlık ise bir birikimin patlaması. Terim daralmış. Kolay değil, ustune bir de olmadık bir şeyden yine tribune gonderilince cılgına dondu. HAKEMLER COK KOMPLEKSLİ Terim bu kadar basit atılmamalıydı. Hakemlerin coğu kompleksli. Mersin macını Cuneyt Cakır yonetse, bire bir konuşur, cozerdi. Ama hakemler, Terim’i tribune gondermekle buyuk bir iş yaptıklarını sanıyor. Cunku bir hafta konuşuluyorlar. MHK da odullendirir gibi mac verdiğine gore, korkulacak bir şey yok! TFF, MHK VE KURULLAR GOREVDEN ALINMALI Kimsenin TFF’ye, Merkez Hakem Kurulu’na ve kurullarına guveni kalmadı. Acilen bırakmaları ya da gorevden alınmaları lazım. Hakemler formsuz. Ligin onune gectiler. MHK, en iyi hakemlerini 2. Lig’e gonderiyor. Boyle komedi mi olur? Nerede Cuneyt Cakır, nerede Fırat Aydınus? MHK kesin olarak değişmeli. Ama yetmez... Federasyon, Tahkim Kurulu, PDFK da gitmeli. Cunku sezon başından beri hicbir şeyi doğru durust beceremiyorlar. Formaliteden Tahkim Kurulu kurmuşlar, hicbir kararı veremiyor. Hep politik, eyyamcı, ortama uyan kararlar cıkıyor. Neşter vurulursa, Turk futbolu sağlıklı bir yapıya kavuşur, guven iklimine girer. Yoksa gidişat karanlık. Kaynak __________________