Cesare Prandelli KAP'A BİLDİRİLDİ
Galatasaray0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Cesare Prandelli KAP'A BİLDİRİLDİ
-
12-10-2019, 05:17:36Kayıtlı ÜyeRadyospor'da Ozgur Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ergun, "Sneijder klasını ortaya koydu. Bir tane Sneijder var.'Hollanda'da futbolcular pas verirken topa bir kez dokunuyor. Galatasaray'da birden fazla sozu' bir eleştiri değil. İnsanlar bu konuda yanlış duşunuyor. Neden eleştiri olsun. Eleştiri bile olsa pozitif yonde yapılan bir eleştiri. Kendi tecrubesine gore doğru olduğunu duşunduğunu soylemiş. Bu cok normal" dedi. RESMİ TEKLİF YOK Ergun, "Sneijder'le ilgili şu ana kadar gelmiş bir teklif yok. Ama futbol hayatında satılmayacak oyuncu yok. Değerlerini buldukları anda satılabilirler. Ama Sneijder'le ilgili şu anda elimizde resmi bir teklif yok. Takımımızda kalırsa, ust duzeyde katkı sağlayacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. HAJROVIC VE MENAJERLERİNDEN TAZMİNAT TALEBİMİZ VAR Şukru Ergun, "Hajrovic'in menajerlerinin ekstra avantaj sağlamak icin yaptıkları bir manevrayla karşı karşıyayız; ama biz de eli boş durmuyoruz. Elimizde belgeler ve olayın gelişimini ortaya koyan yazışmalar var. FIFA duzeyinde karşı dava acıyoruz. Hem Hajrovic hem de menajerlerinden ciddi tazminat talebimiz var. Kopruler atıldı. Bundan sonraFlorya'dan girebileceğini hic sanmıyorum" dedi. "OLMAYACAK DUAYA AMİN DEMEK" Fenerbahce'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitme ihtimali olduğu yonundeki iddialara da değinen Ergun, "CAS'ın gerekceli kararını okuduktan sonra Fenerbahce'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitme ihtimalinden bahsetmenin olmayacak duaya amin demektir. Gerekceli kararın son bolumunde verilen cezanın gerekenden cok daha az olduğu belirtiliyor. Bu koşulda cezanın azaltılması yoluna giderler mi (?) Son derece zor olur sanırım" ifadelerini kullandı. "TEKNİK DİREKTOR KONUSUNDA TUM İNİSİYATİF BAŞKAN'DA" Kulup sozcusu Ergun, "Teknik direktor meselesi tamamen Başkan'ın inisiyatifinde. Taraftarımız endişe etmesin. Calışmalarımız doğal akışında ilerliyor. Başkan teknik direktoru acıklayacak. Erdal Keser de başkanla birlikte antrenor konusunda calışıyor. Bazı oyuncularla on goruşmeler yapılıyor. Pek cok transferde bitme aşamasında, gelecek teknik direktorun onayını bekliyor" dedi. "OLCAN ADIN HEMEN UYUM SAĞLAYACAK" Şukru Ergun, "Olcan Adın'nın kalitesi ortada. Pek cok takımın istediği bir oyuncuydu. Galatasaray'da olması beni bir Galatasaray taraftarı olarak cok mutlu etti. Eski arkadaşlarıyla da Galatasaray'da buluşacak ve cok uyumlu bir ekip oluşturacaklar" diye konuştu. "ARDA'NIN TURKİYE'DE TEK ADRESİ GALATASARAY'DIR" Arda Turan'ın Fenerbahce'ye transferinden bahsetmenin bile anlamsız olduğunu dile getiren Ergun, "Arda Turan'ın Fenerbahce'ye transfer olacağı konusunda yorum yapmak bana ağır geliyor. Arda'nın Fenerbahce'ye transfer olacağını soyleyebilmek bile bunu soyleyenlerin Galatasaraylılıktan ne kadar uzak olduğunu gosteriyor. Ben boyle bir şeye ihtimal vermiyorum. Gunun birinde Avrupa'daki kariyerini sonlandırıp Turkiye'ye donmek isterse, onun burada bir evi var. Gelip, Galatasaray'daki gorevinin başına donecektir" dedi. gsgazete __________________