Galatasaray Kulubu Başkanı Dursun Ozbek, Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı'nın ULEB Avrupa Kupası'nda kazandığı şampiyonlukla ilgili, "Galatasaray, Turkiye'de ilklerin takımı. Bunu burada da gosterdi." dedi. Ozbek, sarı-kırmızılı takımın, ULEB Avrupa Kupası finalinin rovanşında Fransa'nın Strasbourg ekibini 78-67 yenerek kupayı kazandığı macın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı acıklamada, şampiyonluğun Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diledi. Başantrenor Ergin Ataman ve sarı-kırmızılı basketbolcuları kutlayan Dursun Ozbek, "Galatasaray, Turkiye'de ilklerin takımı. Bunu burada da gosterdi. Seneye Avrupa Ligi'ndeyiz. Butun oyuncuları kutluyorum. Muhteşem bir taraftar vardı. Galatasaray camiası birlikte hareket ettiği zaman gorulduğu gibi her şey guzel gidiyor. Ben hem oyuncuları hem de Ergin'i kutluyum. Cok muhteşem bir hoca. Galatasaray'a cok iyi hizmet ediyor." diye konuştu. Ozbek, gelecek sezon THY Avrupa Ligi'nde mucadele edeceklerini dile getirerek, şunları kaydetti: "Avrupa Ligi daha cetin, daha zor bir lig. Biz hazırlığımızı Avrupa Ligi'nde de iddialı olacak şekilde yapacağız. Burada Galatasaray'ı sevenlere, Galatasaray taraftarına iş duşuyor. Biz yakında acıklayacağımız programlarla, onların desteğiyle Avrupa Ligi'nde de harikalar yaratacağız. Herkes bize guvensin. Biz Galatasaray'ı başarıdan başarıya koşturmak icin her şeyi yapıyoruz. Cok mutluyum, cok sevincliyim." Başantrenor Ergin Ataman'a teşekkur eden Ozbek, "Ergin Ataman, sezon başında kupayı getireceğini soylemişti. Can Topsakal'a cok teşekkur ediyorum. O da aynı şeyleri soyledi. Her ikisinin emeği cok buyuk. İkisi de Galatasaray'a bu sezon cok iyi hizmet etti." ifadelerini kullandı. Mackolik.com __________________